DUŠKO IVANOVIĆ PREPISUJE MIŠKOV MODEL? Zvezda Meridianbet ima BLAGO - MVP izazvao DELIRIJUM među delijama!

Autor:

Sport

31.07.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači srpskog šampiona oduševljeni igrama Ivanovićevog pulena, a Vlade Đurović smatra da je "zreo" za prvi tim.

DUŠKO IVANOVIĆ PREPISUJE MIŠKOV MODEL? Zvezda Meridianbet ima BLAGO - MVP izazvao DELIRIJUM među delijama!

Foto: Starsport

Iskusni stručnjak Vlade Đurović izjavio je da Nikola Topić zaslužuje svoje mesto u Crvenoj zvezdi Meridianbet. Đurović je istakao da se MVP Evropskog prvenstva do 18 godina može razvijati na dva načina, a jedan je primenio Miško Ražnatović u Megi.

Ako igrač vredi, ja ne mislim da on ne treba da se 'baca u vatru', kao čekaj, ima on vremena... Nema tu, to tako. Evo kao što je ovaj mali Topić. I kod Topića se ide suviše izokola. To je inače princip Miška Ražnatovića i Mege, nije uopšte loš. Igraš prvo u juniorima Mege, pa onda pređeš u OKK Beograd koji igra KLS i tu već igraš sa seniorima, pa prelaziš u Megu koja igra ABA i onda ideš u NBA. Odlično! Ali... Za Topića ja mislim da je trebalo ranije, Topić je već mogao da igra u Zvezdi Meridianbet - rekao je Đurović u podkastu "Jao Mile", a potom se dotakao Topićevih prednosti i mana:

Republika

Foto: youtube.com/HappyTV

Đurović smatra da za Topića ima mesta u crveno-belom dresu

On je trebalo već da igra, ja ga vidim da vredi. On ima svojih mana, nije baš nešto naročito brz... Međutim, sve vidi. Ima dobar pas, dobar dribling, ima srce pre svega! Samopouzdanje da hoće on da reši utakmicu. Ima solidan šut. Zašto bi on morao da igra za OKK Beograd? To nije dovoljan nivo za njega. Može više - objasnio je Vlade Đurović.

 

 

Podsetimo da se Topić u nedelju uveče sa "orlićima" okitio zlatnom medaljom u dvorani "Čair", gde je Srbija u finalu kontinentalnog šampionata nadigrala Španiju. Delije sa nestrpljenjem čekaju da vunderkinda vide kao nisoca igre kluba sa Malog Kalemegdana, a sve je u rukama crnogorskog stručnjaka Duška Ivanovića...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading