MLADIĆ JE LARU POKUPIO AUTOMOBILOM, PA JE ODBACIO NA DRUGO VOZILO! Komšija otkrio nove detalje jezive nesreće - Hitna je odvezla u Šabac, ali... (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

03.08.2023

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica je bila na rođendanu i krenula je ka kući, ali dogodila se nesreća.

MLADIĆ JE LARU POKUPIO AUTOMOBILOM, PA JE ODBACIO NA DRUGO VOZILO! Komšija otkrio nove detalje jezive nesreće - Hitna je odvezla u Šabac, ali... (FOTO/VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Komšija o nesreći u kojoj je poginula devojčica

Devojčica Lara C. (14) nastradala je nedaleko od svoje kuće kada je bicikl koji je vozila udario L. M. (22) iz Šapca "ford fiestom". Devojčica se kobne večeri vraćala sa rođendana.

Komšija porodice Cvetanović, Pera Cvejić (75) ispričao je za portal Republika.rs kako je došlo do nesreće

- Ona je bila na rođendanu i krenula je ka kući. Kada je prolazila zatvor, nju je pokupio autom mladić L. M., koji ju je odbacio na auto iz suprotnog smera. Ostala je na licu mesta mrtva. Kada je došla Hitna pomoć odvezli su je za Šabac, ali...

Kako kaže komšija za naš portal, porodica nastradale devojčice je veoma časna, a doselila se pre nekoliko decenija u selo. 

- Oni žive ovde odavno, došli su iz okoline Loznice. Bave se poljoprivredom - ispričao nam je komšija Pera.

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Pera Cvejić

Pre nedelju dana sreo je devojčicu koja ga je učtivo pozdravila. 

- Nikad nije bilo da se ne javi. Uvek - kako ste, čika Pero. Vesela i uvek spremna da svakog sasluša - zaključuje komšija Pera.

Da podsetimo, nesrecna devojčica nastradala je kada je na nju naleteo automoibl koji  je vozio mladić iz Obliznjeg sela Dobrić. Nesreća se desila preko puta zatvora u mestu Bogosavac.

Užasna saobraćajna nezgod dogodila se sinoć oko 20.30 sati.

Kako su nam ispričali meštani, nastradala je na glavnom putu koji vodi ka mnogim mestima u okolini Šapca. 

- Divljaju, svi jure. Ona je bila na rođendanu kod drugarice vraćala se biciklom kada ju je udario taj dečko. Strašno, kažu neosvetljeno, nije to problem nego što treba da se zaustavi divljanje i nasilnička vožnja mnogih koji prolaze tim putem - kaže komšija za portal Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading