UŽAS NA OBRENOVAČKOM PUTU: U lančanom sudaru oštećeno nekoliko vozila! (VIDEO)

Autor:

Hronika

18.08.2023

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pet automobila nalazi se u desnoj traci sa uključena sva četiri žmigavca.

UŽAS NA OBRENOVAČKOM PUTU: U lančanom sudaru oštećeno nekoliko vozila! (VIDEO)

Foto: Republika

Na Obrenovačkom putu, u smeru od Čukarice ka Obrenovcu, pod zasad nerazjašnjenim okolnostima došlo je do lančanog sudara.

- Nije poznato da li ima povređenih, trenutno se čeka policija, kao i Hitna pomoć. Saobraćaj je otežan - rekla je za Republiku K. I.

Kako se može videti na snimku koji nam je poslao očevidac nemilog događaja, čak pet automobila nalazi se u desnoj traci sa uključena sva četiri žmigavca.

Takođe, kako saznajemo, trenutno je zagušenje i kod Mostara, zbog radova na ulici kod sajma. 

- Kolone vozila kreću još od Kneza Miloša. Zastoj je nastao jer se sve ulice "slivaju" u jednu traku - rekao je jedan od čitaoca našeg portala.

Da podsetimo, u martu mesecu došlo je do teške saobraćajne nesreće na Obrenovačkom putu, prilikom čega je povređeno sedam osoba.

Naime, direktan sudar automobila desio se kada je vozač BMW prešao u suprotnu traku i direktno udario automobil "škoda fabia", a zatim i u "fiat doblo".

Vozač BMW-a bila je Danijela D. (22) koja je zajedno sa još dve osobe iz njenog vozila i četiri osobe iz "škode" prevezeni u Urgentni centar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading