DVOJICA PREVEZENA NA REANIMACIJU! Teška nesreća u Beogradu!

Autor:

Hronika

17.08.2023

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarci povređeni u Hercegovačkoj su u teškom stanju

DVOJICA PREVEZENA NA REANIMACIJU! Teška nesreća u Beogradu!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

Tokom noći u Beogradu su se dogodile dve saobraćajne nesreće od kojih jedna teška i u njoj su posle prevrtanja automobila ozbiljno povređena dva muškarca, rečeno je  u Hitnoj pomoći.

Automobil se prevrnuo 01.21 u Hercegovačkoj ulici, a dva teško povređena muškarca starosti 23 i 26 su kolima hitne pomoći prevezena u Urgentni centar na reanimaciju.

Manje od jednog sata posle nesreće u Hercegovačkoj ulici ekipe Hitne pomoći su intervenisale u Resniku gde je upucan muškarac..

Ekipe Hitne pomoći su intervenisale nekoliko puta zbog slučajeva intoksikacije alkoholom na javnim mestima i svi alkoholisani pacijenti su voženi na odeljenje toksikologije VMA na detoksikaciju.

Kao i svake noći u velikom broju su se javljali hronični bolesnici, najviše astmatičari, hipertenzičari, psihijatrijski i pacijenti sa malignitetima. Prema rečima dežurnog lekara 22 ekipe Hitne pomoći su intervenisale ukupno 103 puta, od toga 19 puta na javnim mestima.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading