UŽAS U ŽARKOVU: Žena u modricama nađena na ulici!

Autor:

Hronika

17.08.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je prevezena u Urgentni centar.

UŽAS U ŽARKOVU: Žena u modricama nađena na ulici!

Foto: Republika/E. DELIBAŠIĆ

Na ulici u Žarkovu, danas je zatečena žena, starosti oko 40 godina, koja je bila sva u modricama.

Iako je prema prvim navodima bilo reči da je žena pretučena, došlo je do obrta.

Naime, žena je policiji rekla da je sama pala, kao i da su joj modrice od ranije. U vidno alkoholisanom stanju, sa povredama na telu, ona je prevezena u Urgentni centar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
StopNasilju

20.08.2023 16:01

Normalno da je sama pala to mi same tako kažemo i ja sam sama pala i sili mi usta i ra imena rebra pa sam opet sama pala i dobila slomljen nos arladu napravu lobanju, koga zavaravati bolje nam je citati i moliti boga da monstrum ode od nas nego da prodaje se kao nemira i nermin, sta ima od toga da kaze ko ju je tako da bi policija samo obavila razgovor sa njim i pustila ga, da su zakoni za nasilje stoziji kao sto i trebaju biti da organi reda samo inicijativom reaguju istraze drugačije bi bili sve, trave 90% cure, curi se iz straha i sto vas posreduje neko koga volite tužno bas, to nemoze da shvati neko ko nije iskusio ne moze jednostavno to je i psihička i fizička, dusevna emotivna bol jednom rečju razaranje niko to ne treba da iskusni, ne znam sta je vama ljudima u sta smo se ti pretvorili,