''MAMA, POMOZI MI, NE MOGU DA DIŠEM!'' Potresna ispovest majke koja je umalo izgubila ćerku zbog nasilnika, krvnički prebijena, Nada jedva PREŽIVELA! (FOTO)

Autor:

Hronika

15.08.2023

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadu Grujičić krvnički je pretukao bivši dečko, jedva je preživela.

''MAMA, POMOZI MI, NE MOGU DA DIŠEM!'' Potresna ispovest majke koja je umalo izgubila ćerku zbog nasilnika, krvnički prebijena, Nada jedva PREŽIVELA! (FOTO)

Foto: printscreen/www.instagram.com/nadagrujicic6

Nada Grujičić

Nada Grujičić doživela je stravično fizičko nasilje od svog bivšeg partnera, kada joj je on polomio rebra i tukao je do iznemoglosti, a ona je jedva preživela. Kako do pravde posle više od godinu i po dana nije došla, odlučila je da istupi javno sa svojom pričom o objavi čak i svoje povrede, a oglasila se i njena majka Svetlana.

- Verujte mi da mi je sada posle skoro godinu i po dana još teže. Proživela sam pakao od onog dana kada sam u sedam ujutro dobila poziv od njenog tadašnjeg dečka. "Izvinite što vas zovem ovako rano, ali Nada mi je ukrala auto i pobegla, recite joj da mi ga odmah vrati" - počinje priču ona i dodaje da se u tom trenutku oduzela, a da joj se ćerka javila u suzama:

Republika

Foto: printscreen/www.instagram.com/nadagrujicic6

Nada Grujić, pretučena

- Mama, pomozi mi, ne znam gde sam, boli me stomak, mama umreću od bolova. Mama, ja sam pobegla, idem u Čačak u bolnicu, mnogo me boli, dolazi Ružica - izgovorila je Nada i prekinula vezu.

- Zovem Ružicu, ona je već na putu za Čačak. Agonija, Ružica je posle bolnice u Čačku i davanja izjave prvo u Čačku pa potom u Gornjem Milanovcu dovozi kući. Srce mi se cepa. Moje dete sva u modricama, plače od bolova i samo ponavlja: "Mama, ne mogu da dišem, pomozi mi."

Hitna pomoć joj je odmah dala injekciju protiv bolova, a njena majka kaže da je prvih mesec dana bilo najteže.

- Prvih mesec dana noć nam je bila najteža. Sa polomljenim rebrima moraš da spavaš sedeci. Spava sa mnom u krevetu, više smo budne nego što spavamo! Sutradan po dolasku kući javljamo se na Grudnu bolnicu Kliničkog centa u Beogradu. Čekanje satima, ponovno rentgen snimanje. Polomljena dva rebra. Kontrola za sedam dana, strogo mirovanje. Sutradan, opet jaki bolovi, opet Hitna pomoć. Sedmi dan, kontrola na Grudnoj klinici. Čekanje satima, sve vreme plače. "Mama, mnogo me boli, ne mogu da dišem." Lekari na snimku vide slobodnu tečnost u plućima, punktiraju je. Vade 450mll tečnosti sa tragovima krvi.

Republika

Foto: printscreen/www.instagram.com/nadagrujicic6

Rane Nade Grujičić

- Bolje diše dva dana i onda opet gušenje i opet za sedam dana punktiranje. Četiri puta je bodu sa ogromnom iglom kroz telo u pluća i vade slobodnu tečnost. Zašto se pojavljuje ta tečnost u plućima, uradili smo skener, a na skeneru se vide tri polomljena rebra od kojih je jedno na 3 milimetra od plućne maramice. Sreća da to rebro nije probilo plućnu maramicu jer u tom slučaju ne bi preživela. Hvala Bogu, posle tri meseca polomljena rebra su zarasla, ali rana na njenoj duši nije! Kako se ja kao majka osećam i kako sam sve ovo preživela to samo ja znam. Ne da Bog nikome pa ni njegovoj majci - govori Svetlana za Espreso i nastavlja:

- E pa ta majka, nije pozvala Nadu ili mene da čuje šta se desilo, da vidi kako je Nada, baš je briga sto je njen sin nasilnik. Da joj je polomio nokat a ne tri rebra trebala je da kaže žao mi je, sram ga bilo. Ne, nju nije sramota da laže pred tužiocem, da ne poznaje Nadu, da ju je samo jedanput videla a Nada je deset meseci živela u njenoj kući, jela za njenim stolom. Laže pred Bogom i tužiocem, a dala je zakletvu pred Boginjom pravde.

 

 

Podsetimo, Nada je na svom Instagram profilu objavila niz potresnih fotografija koje svedoče o njenoj vezi i naisulju koje je preživela.

- Ja se smiriti neću! U javnost izašla nisam godinu dana, ali od sada prestati neću sve dok pravda ne bude zadovoljena - napisala je Nada, a onda u nekoliko slika pokazala kroz šta je prošla - od srećnih dana, do batina, pretnji i slomljenih rebara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading