NAKON SREBRA U ŠPANIJI: Crveno-beli rešili pitanje trenera u kratkom vremenskom roku!

Autor:

Sport

05.09.2023

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za novi izazov u karijeri.

NAKON SREBRA U ŠPANIJI: Crveno-beli rešili pitanje trenera u kratkom vremenskom roku!

Foto: Fudbalski savez Beograda

Kada se dođe u situaciju da se trener menja u toku prvenstva, najvažanije je da uprava kluba brzo reaguje zamenom, kako ne bi ekipa imala "prazan hod".

Uprava Radničkog iz Sremske Mitrovice u toku jučerašnjeg dana obelodanila da je da došlo do rastanka sa Darkom Tešovićem. Učinak od tri remija i dva poraza "koštao" je sada već bivšeg šefa stručnog štaba ekipe posla, a uprava je brzo pronašla i njegovu zamenu.

Novi šef stručnog štaba tima iz Sremske Mitrovice je Goran Janković (44), reč je o treneru koji je prethodnih sedam meseci imao dirigentsku palicu Studentskog grada, koji se takmiči u Srpskoj ligi Beograd.

Janković je ove godine ostvario veliki uspeh sa Amaterskom reprezentacijom Beograda, on je na UEFA Regionalnom kupu za 2023. godinu osvojio srebrnu medalju. Trenersku karijeru Goran je gradio u BSK-u iz Borče, Prvoj Iskri iz Bariča, odakle je stigao na Novi Beograd, i sada je vreme za novi izazov u prvoligaškom karavnu.

Republika

Foto: Fudbalski savez Beograda

Janković pred novim izazovom u karijeri

Novi šef stručnog štaba Radničkog je kao igrač branio boje Rada, Radničkog (Novi beograd) GKS Belhatova (Poljska), UTA Arada (Rumunija), Čukaričkog, Minjor Pernika (Bugarska), Donjeg Srema, Zemuna i OFK Žarkova. 

Dobri rezultati na klupi Studentskog grada za vreme prolećnog dela prvenstva, kao i uspeh na UEFA turniru u Španiji "pokazali" su Jankovića mnogim klubovima, i Radnički iz Sremske Mitrovice se odlučio da ga angažuje sada.

Jankovićev debi se očekuje za vikend kada ekipa Radničkog dočekuje sastav Jedinstva sa Uba.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading