EPSKA POBEDA U GOSTIMA: Donji Kopaonik sa devet igrača izvojevao pobedu u Dublju na dan jubileja!

Autor:

Sport

05.09.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Nedić apsolutni junak utakmice!

EPSKA POBEDA U GOSTIMA: Donji Kopaonik sa devet igrača izvojevao pobedu u Dublju na dan jubileja!

Foto: Facebook.com

lopta

U okviru četvrtog kola Druge rasinske okružne lige ekipa Kamenorsca iz Dublja ugostila je sastav Donjeg Kopaonika iz Razbojne. Domaćin susreta posle prva tri kola i dalje nema osvojenih bodova, dok je bodovni saldo gostiju na koti 3.

Gosti su na ovaj meč došli sa deset igrača, povrede i godišnji odmori uticali su da Razbojčani budu nekompletni na gostovanju u Dublju.

Koristili su igrači Kamenoresca od prvog minuta brojčanu nadmoć, dok su gosti pokušavali da prete iz kontranapada i brzih promena poseda.

Golman Lazar Nedić je imao dosta posla tokom prvih 45 minuta, ali je isti odradio na visokom nivou, što je dovelo do toga da se na odmor ode rezultatom 0:0.

Republika

Foto: FK Donji Kopaonik

Jubilej

U drugom poluvremenu situacija na terenu se nije promenila, domaći su kako je vreme odmicalo igrali dosta nervozno, što je gostima olakšalo odbranu svog gola.

U 64. minutu Nikola Raičićević je nakon kontranapada oboren u kaznenom prostoru domaćina, sudija Stojanović je pokazao na belu tačku. Odgovornost na sebe preuzeo je Slobodan Lazić, koji je uspeo da pošalje loptu u mrežu Kamenoresca, 1:0 za Donji Kopanik.

Od tog trenutka domaći kreću svim silama ka golu Nedića, brojčana nadmoć ojačala je u 75. minutu kada je nakon drugog žutog kartona Marko Virijević poslat ranije na tuširanje, gosti u poslednjih 15 minuta sa devet fudbalera u polju.

Dosuđen je udarac "sa kreča" i za domaćina, ali je Nedić maestralno pročitao udarac rivala i time je u velikoj meri doprineo da se do kraja meča sačuva prednost njegovog tima.

Kamenorezac (Dublje) - Donji Kopaonik (Razbojna) 0:1 (0:0)

Kamenorezac: Župac, Janković, Bežanović, Andrijašević, Đukić, Topalović, Pecić, Petrašinović, Erić, Jakovljević, Erčević

Donji Kopaonik: Nedić, Kostić, Milojević, Ž. Virijević, Milojević, Raičević, Đorđević, Lazić, M. Virijević, Susa

Ono što je davalo poseban značaj ovoj utakmici jeste to da je na dan utakmice u Dublju (03.09.2023), pre pedeset godina, Razbojna odigrala prvu prvenstvenu utakmicu (03.09.1973).

U sledećem kolu Doni Kopaonik dočekuje Vinogradar iz Riljca, dok sastav Kamenoresca gostuje Omladincu iz Ugljareva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading