CRVENO-CRNI OSTALI BEZ TRENERA: Slabi rezultati od starta sezone stigli su na naplatu!

Autor:

Sport

05.09.2023

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon jučerašnje smene Tešovića, stigla je nova promena na klupi prvoligaša.

CRVENO-CRNI OSTALI BEZ TRENERA: Slabi rezultati od starta sezone stigli su na naplatu!

Foto: GFK Sloboda Užice

Peto kolo Prve lige Srbije je već "presudilo" jednom treneru, a sada je stigla informacija da je još jedan tim prvoligaškog karavana promenio šefa stručnog štaba.

Krajem meseca juna uprava Slobode iz Užica odlučila je da na mesto šefa stručnog štaba dovede Blažu Bulatovića, dotadašnjeg trenera Prve Iskre, koja se takmičila u Srpskoj ligi. Bulatoviću je posao u prvoligašku bio najveći izazov u karijeri, pre toga je radio uglavnom u trećem i četvrtom rangu takmičenja u našoj zemlji.

U uvodna dva kola nove sezone Bulatović je sa Slobodom zabeležio dva poraza (OFK Beograd i Tekstilac Odžaci), a zatim je vezao tri remija (Kolubara, Radnički SM i Smederevo), što je nateralo upravu da posegne za određenim promenama.

U toku današnjeg dana stigla je zvanična informacija iz kluba da je došlo do prekida saradnje sa trenerom Bulatovićem, i da će u narednim danima biti poznato ko će preuzeti klupu Slobode.

Republika

Foto: GFK Sloboda Užice

Blažo Bulatović nije više trener Slobode

Rezultati iz prva pet kola svakako nisu ono što se očekivalo, sigurno je jedan od ciljeva bio da se sezona otvori na pravi način, da se napadne plasman u plej-of, i da se nadmaši prošlogodišnji učinak, gde je Sloboda osvojila prvo mesto u plej-autu.

Ekipa Slobode se trenutno nalazi na 13. poziciji na tabeli, sa samo tri osvojena boda, a već predstojećeg vikenda očekuje ih gostovanje u Novom Sadu, sastavu Mladosti GAT, koji ima jedan bod manje i trenutno se nalazi na deobi poslednjeg mesta u ligi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading