TRIJUMF NAKON PREOKRETA: Sastav Mladosti siguran na startu nove sezone!

Autor:

Sport

05.09.2023

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rani gostujući gol nije poremetio tim iz Jelenca.

TRIJUMF NAKON PREOKRETA: Sastav Mladosti siguran na startu nove sezone!

Foto: Instagram.com/printscreen

U okviru prvog kola Šumadijske lige Sever ekipa Mladosti iz Jelenca ugostila je sastav Venčani.

Utakmica je odigrana po lepom vremenu, ali ne i toliko dobrom terenu, koji je u velikoj meri onemogućio raskošnu igru i na jednoj i na drugoj strani.

Bolji ulazak u meć gostujućeg sastava ubrzo je rezultirao pogotkom u mreži tima iz Jelenca. Nakon kornera, najbolje se u kaznenom prostoru domaćina snašao Miroslav Matejić, 1:0 za Večane.

Trgli su se domaći nakon ranog rezultatskog deficita, ali nisu uspevali da dođu do prave prilike za izjednačenje, dva slobodna udarca su mogla biti kobna za goste, ali lopta nije završila u golu.

Gosti su pred sam odlazak na odmor imali stopostotnu priliku za dupliranje prednosti, situacija 1 na 1 Stojanovića i golmana Mladosti nije završena pogotkom u mreži.

Republika

Foto: FK Mladost Jelenac

Teren u Jelencu

Od starta drugog poluvremena na terenu je viđena dosta bolja igra domaćina, već posle dva minuta igre stigli su do izjednačenja. Nenad Ilić je primio loptu na nekih 20-tak metara od gola, njegov udarac završava u kontra uglu golmana, 1:1.

Ubrzo su domaći mogli do potpunog preokreta, ali je volej udarac Kuzmanovića završio u rukmama golmana.

Na semaforu je stojao 65. minut kada je nakon sjajnog prodora brzonogog Ilića, lopta stigla do Jordana Kuzmanovića koji je mirno šalje u mrežu, 2:1. 

Do kraja meča igra se uglavnom odvijala na sredini terena, domaći su pametno zatvorili sve prilaze ka svom golu i polako su "odrađivali" utakmicu, što su na kraju i uspeli.

Mladost (Jelenac) - Venčani 2:1 (0:1)

Mladost: Glišić, Vasilić, Radivojević, J. Kuzmanović, Dobrosaljević, Janković (od 75' M. Jovanović), I. Ilić, N. Ilić, A. Kuzmanović (od 47' T. Jovanović), Srećković, Nikolić (od 70' Pantić)

Venčani: Anđelković, Blagojević (od 55' Nikitović), Milivojević, Matejić, Stefanović, Milošević, Jaranović, Đorđević (od 46' Jović), Stojanović, Lakićević, Milošević

U sledećem kolu Mladost gostuje Trešnjevici, dok sastav Venčana dočekuje Budućnost iz Blaznave.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading