PO UGLEDU NA ARGENTINSKE DERBIJE: 100 minuta fudbala, 12 žutih kartona, tri isključenja i veliko iznenađenje pred kraj meča!

Autor:

Sport

04.09.2023

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl.

PO UGLEDU NA ARGENTINSKE DERBIJE: 100 minuta fudbala, 12 žutih kartona, tri isključenja i veliko iznenađenje pred kraj meča!

Foto: Tanjug/AP

U okviru drugog kola Međuopštinske lige Mačva ekipa Napretka iz Mačvanskog Belotića ugostila je sastav Omladinca iz Bogatića

Domaćin susreta je u prvom kolu slavio protiv Milicionara rezultatom 6:0, dok je Omladinac upisao remi pred svojim navijačima protiv Mladosti iz Mačvanskog Metkovića.

Utakmica sama po sebi od prvog minuta je krenula sa dosta borbe, duela, pa i tenzija, domaćin je ušao u meč dosta dobro, imali su loptu u svom posedu i stvarali su prilike pred golom rivala.

I pored prilika igrača Napretka pred golom Dražića, mreža Omladinca ostala je mirna tokom prvih 45 minuta, gosti su čekali priliku iz kontranapada, ali nije bilo prave situacije.

Velika borba po celom terenu rezultirala je sa četiri žuta kartona za prvo poluvreme, jedan na strani domaćina i tri u taboru gostiju. Dve promene izvršene su za vreme pauze u sastavu domaćina, dok je jedna manje promena odrađena u redovima Omladinca.

Situacija na terenu se nije promenila, domaći su imali inicijativu, dok su gosti čekali pravi trenutak za brzu promenu poseda. Rezervista Omladinca, Nemanaj Jokić je za deset minuta dva puta "požuteo", što je goste ostavilo sa deset igrača u polju.

Republika

Foto: FK Omladinac Bogatić

Pobednički tim

Nova uzbuđenja viđena su na isteku 70. minuta kada je glavni sudija Dragan Babić pokazao dva direktna crvena kartona, po jedan na obe strane. Pored toga, ređali su se i žuti kartoni kao na traci.

Kada su mnogi mislili da će se meč završiti remijem na scenu stupa Marko Ulardžić, nakon loše intervencije golmana Jockovića, lopta stiže do fudbalera gostiju koji je odličnim lob udarcem šalje u mrežu domaćina, 1:0 za Omladinac u 86. minutu.

Pojurili su domaći od tog trenutka barem remi, ali su borbeni gosti na čelu sa danas odličnim golmanom Dražićem uspešno odbili sve nalete rivala.

Napredak (Mačvanski Belotić) - Omladinac (Bogatić) 0:1 (0:0)

Napredak: Jocković, Đuričić, Tasovac, Gladović, Josipović, Arnautović, Marković, Cvetinović, Mišković, Pavić (od 46' Gišić), Vasić (od 46' Trifunović)

Omladinac: Dražić, Berić, Trifunović (od 97' Mašić), Delić, Vujić, Ulardžić, Čolić (od 46' Jokić), Jokić, Rakić, Tufegždić (od 95' Daničić), Jović

U sledećem kolu Omladinac dočekuje komšijski Miliconar, dok sastav Napretka gostuje ekipi Budućnosti iz Pocerskog Dobrića.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading