POLAKO SE KRISTALIŠE SASTAV: Ekipa Kolarca privodi kraju pripreme za novu sezonu!

Autor:

Sport

04.09.2023

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored pojačanja u igračkom kadru, ozbiljno se radi i na polju infrastrukture.

POLAKO SE KRISTALIŠE SASTAV: Ekipa Kolarca privodi kraju pripreme za novu sezonu!

Foto: FK Kolarac Kolari

Ulaz na stadion

Energija koja je stigla dolaskom novih ljudi na čelne pozicije kluba donela je dosta novina i pozitivnih stvari.

Započeti su veliki radovi na polju infrastrukture, a uporedo sa njima, uprava je radila i na jačanju igračkog kadra za predstojeće prvenstvo i ovih dana je obelodanila i par imena sa kojima su i zvanično dogovorene saradnje. 

Milan Marković (Borac Ralja), Milan Mladenović, Petar Krstić (Crvena zvezda Suvodol), Vladimir Marković, Nikola Marković i Milan Radojević dosadašnje su predstavljenje novajlije u redovima Kolarca. 

Republika

Foto: FK Kolarac Kolari

Vredno se radi

Iz redova Kolarca su povodom pripremnog i transfer perioda za naš portal poručili:

- Imamo velike ambicije za novu sezonu, prošle godine nismo uspeli da stignemo do plasmana  u viši rang, izmakao nam je za malo, ali ćemo se sada potruditi da to ispravimo. Ojačali smo igrački kadar na svim pozicijama, pažljivo smo radili i nadamo se uspešnoj sezoni.  Radimo i na infrastrukturi, raduje nas što su i meštani odlučili da se priključe i da zajedno stvorimo što bolje uslove. 

Što se tiče priprema za predstojeće prvenstvo, sastav Kolarca odigrao je u prethodnom periodu čak sedam prijateljskih mečeva, prošlogodišnja titula vicešampiona je dodatno sve motivisala da se u predstojećem šampionatu krene još jače i da se juri šampionski pehar.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading