KRČAG SE NA VODU NOSI DOK SE NE RAZBIJE: Poraz kojem se malo ko nadao - favorit pao u nadoknadi vremena!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.09.2023

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvorazredna senzacija dogodila se "kraj Studenjaka".

KRČAG SE NA VODU NOSI DOK SE NE RAZBIJE: Poraz kojem se malo ko nadao - favorit pao u nadoknadi vremena!

Foto: FK Tekstilac Odžaci

Novobeogradski Radnički je u dosadašnjem toku prvoligaškog karavana savladao leskovačku GFK Dubočicu rezultatom 2:0, a u mečevima protiv RFK Novog Sada 1921, RFK Grafičara i OFK Beograda uspeo da stigne do jednog boda i na osnovu svega navedenog očekivalo se da će uspešan niz nastaviti i na svom terenu u duelu protiv Tekstilca iz Odžaka, ekipe koja se do juče takmičila u srpskoligaškom karavanu.

Tokom prvih pola sata igre gotovo da nije viđeno ništa vredno pomena iako je domaćin bio agilniji na terenu, ali do prvog pogotka stižu gosti iz Odžaka. Igrao se 32. minut kada je Davidović preciznim udarcem sa 18 metara zatresao mrežu "majstora".

U nastavku susreta domaćini kreću daleko ofanzivnije, ali u takvom kontekstu snaga na terenu gosti su mogli da dupliraju prednost nakon kontra napada u 57. minutu.

Dvadeset minuta kasnije Luković je u svom šesnaestercu igrao rukom i sudija Miroslav Matić je pokazao na jedanaesterac. Precizan izvođač najstrože kazne bio je bio je kapiten Đokić.

U samom finišu susreta, u nadoknadi vremena, kada su svi očekivali da će meč biti okončan podelom bodova, gosti preko Đurića i Zulfića iz jedanaesterca postižu još dva gola i odnose sva tri boda u Odžake.

Republika

Foto: FK Tekstilac Odžaci

Detalj sa meča "kraj Studenjaka"

 

- Prva liga Srbije, 5. kolo:

Radnički (Novi Beograd) - Tekstilac (Odžaci) 1:3 (0:1)

Strelci: Đokić 77(11.m); Davidović 32, Đurić 90, Zulfić 90(11.m)

Stadion: "kraj Studenjaka"

Gledalaca: 150

Sudija: Mirosalv Matić

Žuti kartoni: Škorić, Ćurčić (Radnički); Luković, Davidović, Marjanović, Popović, Avram (Tekstilac)

Radnički (Novi Beograd): Lazarević, V. Nedeljković (Pešukić), N. Nedeljković, Matejević, Nuredini, Kukolj (Marjanović), Pešić (Škorić), Lukić (Ćurčić), Đokić, Krapuhin (Altiparmakovski), Simčević.

Tekstilac (Odžaci): Luković (Jovanović), Marjanović, Stanković, D. Stojanović (Avram), Princ (Unadike), S. Stojanović (Đurić), Popović, Sredojević, Zulfić, Davidović (Zekić).

U narednom 6. kolu fudbaleri novobeogradskog Radničkog gostuju u Lazarevcu ekipi Kolubare, dok će Tekstilac u Bačkoj Palanci dočekati leskovačku GFK Dubočicu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading