ŠOKANTNA ODLUKA: Uoči samog početka prvenstvenog meča trener podneo neopozivu ostavku!

Autor: Vladimir vorih

Sport

03.09.2023

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potez kakav se retko viđa.

ŠOKANTNA ODLUKA: Uoči samog početka prvenstvenog meča trener podneo neopozivu ostavku!

Foto: FK Omladinac Novi Banovci

Fudbaleri Omladinca iz Novih Banovaca loše su ušli u ovosezonsko takmičenje u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana. U uvodna tri kola ekipa ne samo da nije upela da stigne do boda, već u 270 minuta igre nisu uspeli ni da zatresu protivničku mrežu.

Očekivali su ljubitelji fudbala u Novim Banovcima da susret protiv novosadskog Kabela može biti prekretnica, ali prava šok informacija stigla je uoči samog početka meča.

Naime, kako se saznaje trener Igor Ležaić je podneo neopozivu ostavku na mesto trenera Omladinca i to neposredno pred susret 4. kola Srpske lige Vojvodina.

Da podsetimo, Ležaić je klupu novobanovačkog sportskog kolektiva preuzeo polovinom meseca marta 2023. godine kada je na početku prolećnog dela prethodnog šampionata, usled loših rezultata tadašnji trener Nikola Drinčić napustio kormilo ekipe.

On je direktno "iz kopački" seo na klupu, ali su ga očigledno katastrofalni rezultati na početku nove sezone naterali na ovakav, slobodno se može reći, nesvakidašnji potez.

Kada je reč o duelu protiv novosadskog kluba, očekivano Kabel je zabeležio sigurnu pobedu, a sve je bilo rešeno nakon samo 14. minuta. Gosti su do prednosti stigli već u 2. minutu preko Novakovića. Šest minuta kasnije Apostolovski je duplirao prednost, dok je konačan rezultat postavljen u 14. minutu kada je mrežu Omladinca zatresao Milisavljević.

Foto: FK Kabel

Novosađani rutinski u Novim Banovcima stigli do bodova

 

- Srpska liga Vojvodina, 4. kolo:

Omladinac (Novi Banovci) - Kabel (Novi Sad) 0:3 (0:3)

Strelci: Novaković 2`, Apostolovski 8`, Milisavljević 14`

Stadion: FK Omladinac

I nakon 360 minuta igre Omladinac u rubrikama postignutih golova i osvojenih bodova ima "nulu". Priliku da se pomere sa mrtve tačke imaće narednog vikenda kada će gostovati u Adorjanu, lideru na tabeli ekipi Tise, ali do tada rukovodstvo kluba mora da pronađe rešenje za užarenu trenersku klupu.

Sa druge strane, novosadski Kabel dočekuje Bečej 1918 i imaće priliku da trijumfom napravi dodatni korak ka vrhu tabele.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading