NE POMAŽE NI NOVI TRENER: Rutinska pobeda "rosonera" - pola sata dovoljno za tri boda!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.09.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je šabačka čivija spremna da pomrsi račune favoritima?

NE POMAŽE NI NOVI TRENER: Rutinska pobeda "rosonera" - pola sata dovoljno za tri boda!

Foto: FK Mačva Šabac

Fudbaleri Mačve iz Šapca nastavljaju sa sjajnim partijama. Nakon ubedljivog trijumfa nad sremskomitrovačkim Radničkim (3:0) i remija u Smederevu (0:0), "rosoneri" su, čini se rutinski ostvarili pobedu i u duelu protiv dojučerašnjeg superligaša, čime su se probili u gornji deo tabele i najavili da se na njih u aktuelnoj sezoni mora ozbiljno računati.

Već u 9. minutu susreta domaćin stiže do prednosti. Nakon odličnog centaršuta Radunovića, Elijah Pis je bio na pravom mestu u šesnaestercu Novosađana i Elesin je morao prvi put da vadi loptu iz mreže.

Pola sata kasnije nakon kornera u kaznenom prostoru gostiju nastala je ogromna gužva, a u buketu fudbalera najbolje se snašao Slobodan Sladojević i domaćin stiže do drugog pogotka.

U nastavku susreta Šapčani su prepustili gostima terensku inicijativu, ali fudbaleri Mladosti GAT nisu uspeli ozbiljnij da ugroze mrežu Matije Gočmanca. Sa druge strane gosti su kontra napadima pokušavali da ugroze gol Novosađana, ali promene rezultata nije bilo.

Foto: FK Mladost GAT

Šapčani grabe ka vrhu tabele

 

- Prva liga Srbije, 5. kolo:

Mačva (Šabac) - Mladost GAT (Novi Sad) 2:0 (2:0)

Strelci: E. Pis u 9. i S. Sladojević u 38. minutu za Mačvu

Stadion: FK Mačva

Gledalaca: 1.000

Sudija: Dejan Petrović

Žuti kartoni: N. Jovanović, U. Savković, B. Vraštanović, M. Gočmanac, M. Mićanović, A. Marković (Mačva); O. Đuričin, S. Vujaklija (Mladost GAT)

Mačva (Šabac): Gočmanac, Vraštanović, Mijailović (Marković), Jovanović, Pis (Jovović), Sladojević, Ristivojević, Novaković (Mićanović), Radunović, Savković, Pejović (Branković). Trener: Ivan Kurtušić

Mladost GAT (Novi Sad): Elesin, Balabanović (Vujaklija), Drobnjak, N. Ilić, Jokić, Kerkez, Kokanović (Abadžija), Kovačev (Đurčin), Tanasin, Vukčević (Pavlica), Živković (F. Ilić). Trener: Branko Žigić

Fudbaleri Mačve u narednoj takmičarskoj rundi gostuju ekipi OFK Vršca, dok će Mladost GAT priliku za prvu prvenstvenu pobedu tražiti u duelu protiv užičke GFK Slobode na "GAT Areni".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading