ZA JAČI VEZNI RED: Fudbaler bogatog internacionalnog iskustva parafirao ugovor - sa njim će borba za vrh tabele biti daleko izvesnija!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.09.2023

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji superligaš angažovao veliko pojačanje.

ZA JAČI VEZNI RED: Fudbaler bogatog internacionalnog iskustva parafirao ugovor - sa njim će borba za vrh tabele biti daleko izvesnija!

Foto: Starsport

Nakon raspada SFR Jugoslavije ekipa kulskog Hajduka je godinama bila eminentni član elitnog ranga domaćeg fudbala, a nakon turbulentnih vremena, Kuljani se već šest sezona u kontinuitetu takmiče u okviru Srpske lige Vojvodina.

Na startu nove takmičarske godine Hajduk 1912, u prva tri prvenstvena kola, zabeležio je po jednu pobedu, remi i poraz.Sezona je otvorena remijem na stadionu "Milan Sredanović" protiv Borca iz Šajkaša (0:0), da bi nakon trijumfa nad Naftagasom iz Elemira (3:2) usledio poraz na gostovanju u Rumi protiv GFK Slovena (0:1).

Kako bi što spremnije dočekali nastavak šampionata, rukovodstvo kluba je angažovalo iskusnog defanzivnog veznog fudbalera. 

Reč je o tridesettrogodišnjem Milošu Plavšiću koji je prethodne sezone nosio dres Tekstilca iz Odžaka kao pozajmnjeni fudbaler Inđije Toyo Tires.

Treba napomenuti da je Plavšić tokom karijere zabeležio i 22 nastupa u elitnom rangu srpskog klupskog fudbala, a tokom dosadašnje karijere nastupao je i kao internacionalac u Slovačkoj i Bosni i Hercegovini.

Foto: Starsport

Ni Nenadu Milijašu nije bilo lako u duelima protiv Miloša Plavšića

 

- Miloš Plavšić:

Datum rođenja: 4. april 1990. godine

Mesto rođenja: Vrbas

Pozicija u timu: defanzivni vezni fudbaler

Igračka karijera: Veternik (Veternik), Cement (Beočin), Borac (Novi Sad), Palić Koming (Palić), OFK Kikinda (Kikinda), Vujić Voda (Valjevo), ČSK Pivara (Čelarevo), Iskra Borčice (Slovačka), Nove Mesto (Slovačka), Novi Pazar (Novi Pazar), Radnik (Surdulica), Inđija (Inđija), TSC (Bačka Topola), Radnik Bijeljina (Bosna i Hercegovina), Jagodina (Jagodina), Zlatibor (Čajetina), Radnički (Sremska Mitrovica), Tekstilac (Odžaci)

Ekipu Hajduka 1912 danas očekuje derbi susret protiv OFK Kikinde koj je u dosadašnjem delu šampionata zabeležila stoprocentni učinak, a već sledećeg vikenda sledi gostovanje u Belegišu protiv ekipe Podunavca.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading