"RABA" PROTUTNJALA KROZ BARIČ: Domaćinu nije pomogao ni igrač više - Jovković u nadoknadi vremena šokirao prisutne na stadionu! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.09.2023

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji superligaš drugom uzastopnom prvenstvenom pobedom, stigao u gornji dom srpskoligaškog karavana.

"RABA" PROTUTNJALA KROZ BARIČ: Domaćinu nije pomogao ni igrač više - Jovković u nadoknadi vremena šokirao prisutne na stadionu! (VIDEO)

Foto: FK Radnički Obrenovac

Zanimljiv susret 4. kola Srpske lige Beograd odigran je u Bariču gde je pred oko 400 ljubitelja fudbala domaća Prva Iskra dočekala obrenovački Radnički.

Sportski kolektiv iz Bariča na startu sezone remizirao je bez golova protiv BASK TEK-a, a zatim su savladali i novajliju u ligi PKB iz Padinske Skele rezultatom 2:0, ali nakon očekivanog poraza u Gornjoj varoši, Prva Iskra je savladana na svom terenu od velikog rivala iz Obrenovca.

Sa druge strane, popularna "raba" je nakon lošijeg starta sezone vezala dva trijumfa kojima su napravili značajan pomak na srpskoligaškoj tabeli.

Već u 13. minutu susreta gosti stižu do prednosti. Nakon sjajno izvedenog udarca iz ugla, u šesnaestercu Prve Iskre, najviši je bio Nikola Stjepanović koji je preciznim udarcem glavom matirao Andriju Kneževića. Ujdno je to bio i rezultat prvog poluvremena.

Igrao se 69. minut meča kada je jedan od napadača domaćih fudbalera krenuo sam ka golu "rabe", nepropisno ga je sa leđa zaustavio Aleksandar Marković koji je samo pet minuta pre toga ušao u igru i sudija Đorđe Tomić mu je opravdano pokazao direktan crveni karton i put u svlačionicu. 

Slobodan udarac sa 17 metara od gola izveo je Strahinja Adamović i lopta je završila u levom uglu golmana Mrdaka.

Činilo se u tom momentu da su domaćini bliži trijumfu, ali je pravi šok za navijače Prve Iskre usledio u nadoknadi vremena. Nakon jednog od brojnih napada domaćina, usledio je kontra napad Radničkog, blagovremeni pas ka Vukašinu Jovkoviću koji vara golmana Prve Iskre i rutinski šalje loptu u mrežu za veliko slavlje gostiju.

 

 

- Srpska liga Beograd, 4. kolo:

Prva Iskra (Barič) - Radnički (Obrenovac) 1:2 (0:1)

Strelci: S. Adamović u 70. minutu za Prvu Iskru; N. Stjepanović u 13. i V. Jovković u 90. minutu za Radnički

Stadion: FK Prva Iskra

Gledalaca: 400

Sudija: Đorđe Tomić

Žuti kartoni: S. Milivojević, D. Ahmetović (Prva Iskra); A. Knežević, D. Stojković, M. Šiškov, V. Jovković (Radnički)

Crveni karton: A. Marković (Radnički)

Prva Iskra (Barič): Knežević, Miletić (Ahmetović), Nikolić (Ristić), Milivojević (Stajić), Gavrić, Adamović, Simić (Ristovski), Veličković, Mitrović, Milosavljević (Starčević), Marković.

Radnički (Obrenovac): Mrdak, Stjepanović (Marković), Stojković, Šiškov, Zonjić (Pajević), Milovanović, Ratković, Stevanović (Ivanić), Knežević (Janković), Bojović (Jovković), Vukadin.

U narednoj takmičarskoj rundi ekipa Prve Iskre gostuje novobeogradskom Studentskom gradu, dok će Radnički u Obrenovcu dočekati ekipu Ušća sa Novog Beograda.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading