MEROŠINCI SPREMNI ZA PREKID SERIJE: Rad i dalje traži prve bodove u Čečini!

Autor:

Sport

02.09.2023

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moravac na domaćem terenu obično nema probleme sa timom iz Merošine.

MEROŠINCI SPREMNI ZA PREKID SERIJE: Rad i dalje  traži prve bodove u Čečini!

Foto: FK Rad Merošina

U okviru trećeg kola Nišavske okružne lige ekipa Moravca iz Čečine ugostiće sastav Rada iz Merošine. 

Započeo je tim iz Čečine svoju sedmu vezanu sezonu u okružnom rangu pre dva vikenda, ali u istu nije najbolje ušao. Moravac je doživeo poraz na otvaranju protiv Naisusa pred svojim navijačima (3:2), dok je isti ishod bio i na gostovanju Slogi iz Jovanovca (4:1). Prošlogodišnji osvajač 11. pozicije na tabeli sigurno nije očekivao ovakav početak nove takmičarske godine, a priliku da sliku popravi imaće protiv Rada iz Merošine pred svojim navijačima.

Fudbaski klub Rad, subotnji gost u Čečini je nešto bolje u odnosu na predstojećeg rivala otvorio sezonu, nakon poraza u prvom kolu od Radničkog (6:3), sastav iz Merošine je na svom stadionu slavio protiv Borca iz Azbresnice rezultatom 2:0. 

Republika

Foto: FK Moravac Čečina

Teren u Čečini

Pretrpeo je određene promene igrački kadar Rada, ali su odlasci nadokanđeni određenim novajlijama, pa je po mnogim komentarima u Merošini, ekipa jača nego što je bila u prethodnoj sezoni. Osvajanje sedmog mesta prošle sezone je svakako uspeh, imajući u vidu da se tim u ovom rangu takmiči tek treću vezanu godinu, ali se u upravi spremaju i za nove iskorake i dostignuća.

Rad i Moravac su dobro poznati rivali, pored takmičarskih mečeva u poslednje dve godine, ova dva tima se obično sastaju i u pripremnog periodu. Oba prošlogodišnja duela dobio je tim iz Čečine, mečevi obično obiluju golovima, pa se tako očekuje i danas.

Moravac (Čečina) - Rad (Merošina)

Subota, 2. septembar od 16.30

Teren u Čečini

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading