TRIJUMF POSLE PREOKRETA: Kumodražanima rezervisti doneli tri boda nad crveno-belima!

Autor:

Sport

02.09.2023

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav Sinđelića je mogao do remija pred kraj meča, ali se prečka našla na putu lopti.

TRIJUMF POSLE PREOKRETA: Kumodražanima rezervisti doneli tri boda nad crveno-belima!

Foto: Facebook.com/printscreen

U okviru četvrtog kola Srpske lige Beograd ekipa Torlaka ugostila je sastav Sinđelića na terenu SC FS Beograda na Adi Ciganliji. 

Domaćin je u ovaj duel ušao sa samo dva osvojena boda iz prva tri kola, dok su gosti ostvarili jedan trijumf i dva poraza, što je bilo dovoljno za jedan bod više u odnosu na jučerašnjeg rivala.

Pred oko 100-tinak gledalaca utakmica je počela klasičnim odmeravanjem snaga, bez previše rizika u dodavanjima, i taj način igre viđen je sve do sredine prvog poluvremena.

Prvu ozbiljniju priliku na meču imali su domaći, ali je udarac mladog Matije Maksimovića završio pored stative. 

Na isteku 37. minuta došlo je do promene rezultata, Kolarević je dodao loptu do mladog Gavrila Civrića, a on je odličnim udarcem savladao golmana Šefika, 1:0 za Sinđelić.

Imali su igrači Torlaka par prilika da izjednačena do odlaska na odmor, ali u tome ih je sprečio golman Marković, kao i odbrana rivala.

Republika

Foto: FSB

Odličan meč na terenu SC FSB

Na poluvremenu u redovima domaćina izvršene su dve izmene, i to je izgleda u velikoj meri uticalo na dalji tok meča. 

Kumodražani su preko rezerviste Nemanje Jankovića izjednačili u 68. minutu, 1:1. Ubrzo nakon drugog gola na meču izvršene su nove izmene na obe strane, ali je opet "uspešniji" bio trener domaćih po pitanju rezervista.

Tekao je 84. minut kada je još jedan fudbaler sa klupe zatresao mrežu Sinđelića za totalni preokret i prvo vođstvo Torlaka, Dragan Vukotić je upisao svoje ime na listu strelaca, 2:1.

Poslednjih desetak minuta susreta bilo je šansi na obe strane za golove, ali lopta nije završila u mreži, te je rezultat ostao nepromenjen.

Torlak - Sinđelić 2:1 (0:1)

Torlak: Šefik, Jovanović, Milovanović (od 57' Vukotić), Gajić, Pražić, Čvorić (od 62' Zečević), Šalipur, F. Stojanović (od 46' A. Stojanović), Maksimović (od 46' Janković), Bajić, Marković (od 74' Milinović)

Sinđelić: Marković, Dragojlović (od 77' Mašić), Radoičić (od 30' Mladenović), Obradović, Savić (od 66' Đuričić), Kolarević (od 52' Andrić), Tošković, Radlovački, Milisavljević (od 77' Ačanski), Đorđević, Civrić

Sinđelić u sledećem kolu dočekuje Budućnost iz Dobanovaca, dok Torlak ide na noge Teleoptiku.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading