DOSTA NOVIH LICA U OPREMI DIZELA: Uprava je odlično odradila prelazni rok!

Autor:

Sport

01.09.2023

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novajlije su već pokazale na terenu svoj kvalitet.

DOSTA NOVIH LICA U OPREMI DIZELA: Uprava je odlično odradila prelazni rok!

Foto: FK Dizel Bare

Fudbalski klub Dizel ove godine slavi 50. rođendan, uprava je bila jako vredna tokom letnjeg prelaznog roka sa ciljem da mali jubilej proslave plasmanom u viši rang.

Započeli su igrači Dizela svoju osmu vezanu sezonu u Međuopštinskoj ligi Dunav, pre toga tim je proveo jednu godinu u Braničevskoj okružnoj ligi. Nekoliko puta je tim iz Bare bio u gornjem delu tabele, konkurentan za najviši plasman i promociju u viši rang, ali mu to nije polazilo za rukom.

Proteklog vikenda Dizel je otorio prvenstvo komšijskim derbijem, u kojem je tim uspeo da slavi i tako sezonu otvori trijumfom. Tom prilikom navijači su imalli priliku da vide novajlije u igračkom kadru, a nakon meča na društvenim mrežama kluba je krenula i promocija istih.

Republika

Foto: FK Dizel Bare

Najavni poster

Jedanaest novih fudbalera je za sada zvanično potvrđeno u redovima Dizela, to su redom Marijan Milošević, Jugoslav Stević (Jedinstvo Smoljnica), Ivan Milanović (Vojvoda Milenko), Aleksandar Minić (Mlava Bratinac), Miloš Perić (Vojvoda Milenko), Aleksandar Milanović, Branislav Mladenović, Marko Popović, Igor Jovanović, Milan Bogdanović (Borac Klenovik) i Nikola Savić. 

Dosta novih lica u igračkom kadru obično predstavlja veliki izazov treneru da ista uklopi u ekipu, ali se po pruženoj igri u prvom kolu može zaključiti da je šef stručnog štaba odlično odradio posao, i da je ekipa sklopljena u jednu veliku celinu.

Predstojećeg vikenda sastav Dizela očekuje susret drugog kola nove sezone, u kojem će pred svojim navijačima dočekati Polet iz Voluje. Utakmica se igra u nedelju, 3. septembra od 16 časova i 30 minuta.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading