PODRŠKA PUBLIKE JE PREKO POTREBNA: Fruškogorac dočekuje ČSK u meču u kojem traži prvi trijumf u novoj sezoni!

Autor:

Sport

01.09.2023

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti su odlično otvorili prevenstvo.

PODRŠKA PUBLIKE JE PREKO POTREBNA: Fruškogorac dočekuje ČSK u meču u kojem traži prvi trijumf u novoj sezoni!

Foto: Facebook.com

lopta

U okviru trećeg kola Međuopštinske lige Srem (grupa Istok) sastav Fruškogorca iz Krčedina ugostiće ekipu ČSK Čortanovca.

Domaćin susreta, prošlogodišnji osvajač visoke šeste pozicije na tabeli posle udovna dva kola nove pored svog imena ima samo jedan bod. Sastav Fruškogorca je remizirao na otvaranju prvenstva sa Poletom (1:1), dok je u prošlom kolu poražen na gostovanju u Vrdniku od Rudara rezultatom 5:1.

Tim iz Krčedina je prošle godine 2/3 osvojenih bodova osigurao pred svojim navijačima, što uliva određenu dozu samopouzadanja za predstojeći meč. Iz redova Fruškogorca su predstojećeg duela poručili:

- U pomalo neuobičajenom terminu za nas,ove subote dočekujemo komšije iz Čortanovaca koje su dobro startovale ove sezone i trenutno imaju četiri osvojena boda. Biće to sigurno težak meč, kako obično i bude u našim duelima poslednjih par sezona, zato ovim putem pozivamo publiku da dođe u što većem broju i pomogne ekipi da proba da upiše prvu ovosezonsku pobedu.

Republika

Foto: FK Fruškogorac Krčedin

Teren u Krčedinu

Subotnji gost u Krčedinu, sastav iz Čortanovaca je baš kao i njihov predstojeći rival prošlu sezonu završio u gornjem delu tabele, ČSK je stigao do plasmana na četvrtu poziciju. Ekipa je u odličnoj formi ušla i u novo prvenstvo, remi u Šimanovcima bez golova, i pobeda pred svojim navijačima protiv Brestača (3:1) dovoljno je za trenutno treće mesto u ligi.

ČSK je na gostovanjima prošle takmičarske godine beležio nešto slabije rezultate, i to se jasno vidi i po osvojenim bodovima na strani i kod kuće, gostovanje u Krčedinu stiže u odlično vreme, imajući u vidu formu u uvodna dva kola nove sezone.

Fruškogorac (Krčedin) - ČSK Čortanovci

Subota, 2. avgust od 16.30

Teren u Krčedinu

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading