FURIOZAN START GOSTIJU: Borac sedam puta tresao mrežu crveno-belih!

Autor:

Sport

31.08.2023

22:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Petković glavna figura meča sa četiri pogotka.

FURIOZAN START GOSTIJU: Borac sedam puta tresao mrežu crveno-belih!

Foto: FK Crvena Zvezda konatice

U okviru prvog kola Prve beogradske lige (grupa B) sastav Crvene zvezde iz Konatice ugostio je ekipu Borca (Arnajevo).

Po volji žreba, na otvaranju sezone snage su odmerili prošlogodišnji članovi opštinskog ranga, gosti su od samog starta krenuli silovito i to im je isplatilo.

Aleksandar Rakić je sa levog boka uputio udarac koji je preleteo golmana Tomića, 1:0 za Boac već u prvom minutu. Sudijska štoperica nije stigla da "okrene" novih 60 sekundi, a već je viđena nova promena rezultata. 

Odlična kombinacija fudbalera Borca završena je pogotkom u mreži crveno-belih, strelac za goste bio je Stefan Torbica. 

Republika

Foto: FK Borac Arnajevo

Ubedljiv trijumf Borca

Uvodni šok je u velikoj meri poremetio planove domaćih, ali kako je vreme odmicalo, tako su igrači crveno-belih zaigrali dosta bolje. Stvorili su i jednu odličnu priliku za postizanje gola, ali je odbrana Borca istu odbila.

Pred sam odlazak na odmor Gligorić je probio po desnoj strani, nakon čega je uposlio Nikolu Petkovića koji pogađa za 3:0.

Za vreme desetominutnog odmora izvršena je po jedna izmena na obe strane, gosti su od starta nastavka krenuli silovito i u razmaku od 15 minuta su još tri puta uvećali svoju prednost.

Rezervista Pantelić je pogodio u 51. minutu za 4:0, a zatim je na scenu stupio Petković koji je do kraja meča čak tri puta zatresao mrežu rivala, za konačnih 7:0.

Crvena zvezda (Konatice) - Borac (Arnajevo) 0:7 (0:3)

Crvena zvezda: Tomić, Milanović, Kastratović, Todorović, Grčić, Živković, Jelenić (od 46' Nešić), Pajić, Dabić, Nenadović, Filipović

Borac: Marković, Nikolić (od 65' Maksimović), Rakić (od 57' Lukić), Torbica (od 65' Petrović), A. Petković, Živanović, N. Petković, Milovanović (od 46' Pantelić), Jovičić, Adamović (od 57' Gajić), Gligorić

U sledećem kolu Borac dočekuje Torpedo iz Draževca, dok crveno-beli igraju opet pred svojim navijačima, ovoga puta protiv Rušnja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading