PROMAŠAJI SKUPO KOŠTALI DOMAĆINA: Sastav Mladosti nije uspeo da prelomi meč kada je za to imao priliku!

Autor:

Sport

31.08.2023

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hajduk je stigao do preokreta golom rezerviste u 77. minutu.

PROMAŠAJI SKUPO KOŠTALI DOMAĆINA: Sastav Mladosti nije uspeo da prelomi meč kada je za to imao priliku!

Foto: Instagram.com/printscreen

U okviru drugog kola Međuopštinske lige Srem (grupa Istok) ekipa Mladosti (Buđanovci) ugostila je sastav Hajduka 1932 (Šimanovci).

Domaćin ovog susreta je u ovaj meč ušao nakon trijumfa na premijeri nove sezone nad Planincom na gostovanju (4:0), dok je Hajduk u prvom kolu remizirao sa sastavom ČSK-a Čortanovci (0:0).

Odlično su domaći otvorili utakmicu, od prvog minuta su krenuli ofanzivno ka golu rivala i posle nekoliko napada su stigli do prednosti. Na isteku desetog minuta nakon udarca Lazara Vujičića, lopta kači jednog odbrambenog igrača, vara golmana i završava u mreži Hajduka, 1:0.

Mogli su igrači Mladosti ubrzo i do uvećanja prednosti, ali im to nije pošlo za nogom. U 15. minutu gosti stižu do izjednačenja, nakon gužve u kaznenom prostoru Ivan Glavonjić šalje loptu u mrežu domaćina, 1:1.

Republika

Foto: FK Mladost Buđanovci

Sastav Mladosti

Do kraja prvog dela igrači oba tima su igrali nešto opreznije, pa iz tog razloga nije bilo nove promene rezultata. 

Na poluvremenu je izvršena jedna izmena u redovima gostiju, dok u domaćem taboru nije bilo promena. Imali su domaći loptu u posedu od starta nastavka, stvarali su prilike, ali lopta nije htela u gol, dva puta su fudbaleri Mladosti pogađali okvir gola.

Kako to obično biva u fudbalu, nakon promašaja stigla je kazna na drugoj strani, rezervista Bojan Ivković je hteo da pošalje centaršut, ali je lopta imala jako čudnu putanju i završila je u mreži Mladosti, 2:1, potpuni preokret i prvo vođstvo Hajduka u 77. minutu utakmice.

Trener domaćih je ubrzo izvršio dve izmene, pokušao je Dragan Radović da trgne svoj tim i da stigne barem do remija, ali mu to nije pošlo za rukom.

Mladost (Buđanovci) - Hajduk 1932 (Šimanovci) 1:2 (1:1)

Mladost: Milošević, Jugović, Janković, Ilijazi, Čekić, Gaćeša, Stošić (od 80' Isailoski), Praljić, Krstović (od 59' Jovanović), Vujičić, Jakovljević (od 80' Lilić)

Hajduk 1932: Uzelac, Glavonjić, Predragović, Čavić (od 63' Ivković), Beraković, Belić, Nikolić (od 46' Savić), Vidakov, Vasiljević, Maksić, Petrović

U sledećem kolu Hajduk dočekuje ekipu Car Uroš (Jazak), dok sastav Mladosti gostuje u Brestaču istoimenom timu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading