PREKID NEUGODNE TRADICIJE U LISOVIĆU: Radnički slavio na otvaranju sezone na teškom gostovanju!

Autor:

Sport

31.08.2023

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti golovima u prvom poluvremenu stigli do tri boda.

PREKID NEUGODNE TRADICIJE U LISOVIĆU: Radnički slavio na otvaranju sezone na teškom gostovanju!

Foto: FK Radnički Rudovci

U okviru prvog kola Prve beogradske lige ekipa Lisovića 1977 ugostila je sastav Radničkog (Rudovci).

Na poslednjih šest gostovanja Radničkog u Lisoviću, gosti nisu uspeli da slave, domaćin je ostvario šest vezanih trijumfa, što je bio poseban izazov za goste na ovom susretu.

Odlično su gosti otvorili meč i već posle devet minuta igre su stigli do prednosti. Spasojević je centrirao iz kornera, najbolje se snašao Perišić koji je glavom sa nekih 4-5 metara smestio loptu mrežu, 1:0 za Radnički.

Nakon vođstva gostiju, publika je imala prilike da vidi par poluprilika, ali i ozbiljnih prilika za postizanje pogotka, ali se za novu promenu rezultata čekalo do pred sam kraj prvog dela meča.

Na odbijenu loptu najbolje je reagovao Vladan Spasojević čiji je udarac završio iza leđa golmana domaćih, Petkovića, 2:0 za goste. 

Za vreme pauze izvršene su dve izmene u redovima domaćina, koje su izgleda unele određene novine u igru Lisovića. Zaigrali su fudbaleri trenera Joksimovića dosta bolje, imali su inicijativu, ali je postavka gostiju odlično sve nalete odbijala.

Mogli su gosti iz kontri da potpuno prelome meč u svoju korist, ali im to nije pošlo za nogom. Utakmica je na kraju završena rezultatom koji je postavljen pred kraj prvog dela, 2:0 za Radnički.

Lisović 1977 - Radnički (Rudovci) 0:2 (0:2)

Lisović 1977: Petković, Momić (od 46' Dražinac), Lukić (od 72' Joksović), Milanović, Jovanović, Živanović, Marinković, Milošević, Zlatarić (od 46' Radić (od 54' Miljanić)), Vojvodić, Mitrić

Radnički: Polomčić, Bogdanović, Nikolić (od 82' Stojanović), Nedeljković, Perišić, Ivović, Karamarković (od 59' Tešić), Savić, Belaćević (od 72' Mitrović), Stojanović (od 82' Ljubojević), Spasojević (od 59' Marković)

U sledećem kolu Radnički dočekuje OFK Zabrežje, dok sastav Lisovića ide na noge Krtinskoj.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading