ODLIČNA TAKTIKA TRENERA MAKARUNA: Igrači Mladosti su borbenom igrom stigli do sva tri boda protiv Proletera!

Autor:

Sport

31.08.2023

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Mramorka ide kući bez bodova.

ODLIČNA TAKTIKA TRENERA MAKARUNA: Igrači Mladosti su borbenom igrom stigli do sva tri boda protiv Proletera!

Foto: FK Mladost Vojlovica

 U okviru prvog kola Druge južnobanatske lige (grupa Zapad) ekipa Mladosti iz Vojlovice ugostila je sastav Proletera iz Mramorka.

Prvo poluvreme proteklo je bez nekih većih uzbuđenja na obe strane, jedina situacija koja je "aktivirala" kako publiku, tako i igrače oba tima odigrala se u 42. minutu kada je dosuđen, pa poništen kazneni udarac sa 11 metara, ali se sve na kraju smirilo, te je rezultat posle prvog dela meča ostao nepromenjen.

Početkom drugog poluvremena domaći dolaze do prednosti, najviši u skoku bio je Nikola Stanojević, koji glavom šalje loptu u mrežu Proletera, 1:0 za Mladost u 46. minutu.

Republika

Foto: FK Mladost Vojlovica

Stadion Mladosti

Gosti su posle primljenog pogotka zaigrali dosta bolje, ofanzivnije i ubrzo su stigli do izjednačenja. U 57. minutu dosuđen je penal za sastav Proletera, siguran realizator istog bio je Milan Ilić, 1:1.

Vratio se meč na početak pogotkom gostiju, ali je to samo dodatno motivisalo i jedne i druge da krenu ka golu rivala i da "pojure" sva tri boda. 

Igrao se 62. minut kada je Dejan Čuvik, inače "krivac" kaznenog udarca za goste, postigao pogodak za novu prednost sastava Mladosti. Na centaršut sa leve sstrane najbolje je reagovao Čuvik, 2:1.

Do poslednjeg sudijskog zvižduka vodila se otvorena bitka, ali nove promene rezultata nije bilo.

Mladost (Vojlovica) - Proleter (Mramorak) 2:1 (0:0)

Mladost: Tagasović, Balog, Džantovski, Uskoković, Čuvik, Selimanović, Todorović (od 89' Obradović), Žeželj (od 75' Ilić), Ratkov, Ćosić, Stanojević

Proleter: Krgović, Bjelić, Petrov, Jekić, Dumić, Stojanović, Živković, Vulović, Marković, Ilić, Dragić 

Iz redova Mladosti su posle meča poručili:

- Gostima sve čestitke na fer i sportskoj igri, što se tiče nas, ovo nam je sigurno najbolji meč u zadnje dve godine. Želimo da pohvalimo trenera Makaruna na odličnoj taktici, iako je bio naš tim danas u nekompletnom sastavu, uspeli smo da ostvarimo veliku pobedu. Posebno nas raduje što su naši igrači pokazali veliku borbu i želju da dođu do celog plena. 

U sledećem kolu Mladost gostuje u Starom Tamišu istoimenom sastavu, dok ekipa Proletera dočekuje tim BSK Bavaništa.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading