NOVI TRENER JE STIGAO: Iskustvo rada u Kini, primeniće i u sremskoj ravnici!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.08.2023

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi treenr za prekid loših rezultata...

NOVI TRENER JE STIGAO: Iskustvo rada u Kini, primeniće i u sremskoj ravnici!

Foto: Privatna arhiva/Svetozar Sovilj

Fudbaleri Srema iz Sremskih Mihaljevaca aktuelnu 2023/24 sezonu u okviru Sremske lige nisu započeli na način kako je to očekivano.

U uvodna tri prvenstvena kola zabeležena su dva remija u duelima protiv Sremca iz Deča (1:1) i Sloge Voganj (1:1), kao i poraz u Mačvanskoj Mitrovici od ekipe Podrinja ubedljivim rezultatom 0:4.

Sve navedeno dovelo je do hitne reakcije klupskog rukovodstva i sa mesta šefa stručnog štaba razrešen je Dragoslav Antonić, a prema poslednjim informacijama iz Sremskih Mihaljevaca, novi trener ekipe biće Svetozar Sovilj.

Reč je o četrdesetjednogodišnjem stručnjaku koji je tokom dosadašnje trenerske karijere radio u novosadskim klubovima Kabel i Proleter, Srbobranu, Jugoviću iz Kaća, Vojvodini iz Bačkog Gradištai ekipi Kulpina, a iza sebe ima i internacionalno iskustvo rada u Kini.

Foto: FK Srem Sremski Mihaljevci

Pred njim je težak zadatak da ekipu vrati na pobednički kolosek

 

Rukovodstvo kluba nada se da će šok terapija "razmrdati" ekipu pred nastavak prvenstvenih borbi, a novi šef stručnog štaba Svetozar Sovilj, priliku za debi na klupi srema, imaće već u nedelju 3. septembra kada sa početkom od 16.30 časova u Sremskim Mihaljevcima gostuje ekipa Krušedola

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading