SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL NA "VAŠARIŠTU": Domaćin želi da nastavi savršeni niz i zadrži mesto u vrhu tabele - tribine će biti tesne da prime sve koji žele da prisustvuju ovom meču!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.08.2023

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogu li domaćini da nastave sa uspešnom serijom na startu novog šampionata?

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL NA "VAŠARIŠTU": Domaćin želi da nastavi savršeni niz i zadrži mesto u vrhu tabele - tribine će biti tesne da prime sve koji žele da prisustvuju ovom meču!

Foto: FK Titel

Fudbaleri Titela zabeležili su tri pobede u isto toliko odigranih mečeva u okviru Druge novosadske lige, a posebno se mora naglasiti da odbrana plavo-belih i nakon 270 minuta fudbala nije kapitulirala.

Titel je do sada savladao Obilić iz Vilova (8:0), Slanobarac iz Budisave (2:0) i Vinogradar iz Ledinaca (3:0) i u predstojeći duel protiv Hajduka Gardinovaca ulazi kao izraziti favorit, ali i pored navedenog niko u Titelu ništa ne prepušta slučaju i ekipa se od poslednjg prvenstvenog duela ozbiljno pripremala za predstojeći susret.

Uoči meča protiv Hajduka, medijima su se obratili šef stručnog štaba Jovan Radivojević i iskusni vezni fudbaler Nikola Anđelković.

- Odigrali smo sjajnu utakmicu protiv ekipe iz Ledinaca. Pobedili smo, radovali se, ali smo tu utakmicu već ostavili po strani kao uspešno završenu misiju. Misli su usmerene ka meču protiv ekipe Hajduka, danas smo odradili jedan jako dobar trening, ostaju nam još dva, ekipa odlično radi i jako sam zadovoljan viđenim na treningu i prošloj utakmici. Utakmica kao i svaka druga za nas, sve je do nas da uđemo kao u ove prethodne tri i nema brige za nas. Cilj je da se zadržimo na prvom mestu, uz maksimalan učinak. Ekipa Hajduka je mlada i borbena, sigurno će doći u Titel sa željom i žarom da se nadmeću, ali mi gledamo nas i bićemo 100% spremni za ovaj meč. Gledaoce pozivam da dođu u što većem broju i podrže nas - istakao je trener plavo-belih iz Titela.

Dileme uoči predstojećeg meča, nema ni Nikola Anđelković:

- Izvanredna pobeda protiv Vinogradara. Svi smo jako zadovoljni dosadašnjim rezultatima, a atmosfera u svlačionici, na terenu i van njega je na vrhunskom nivou. Moji saigrači i ja vredno radimo i treniramo. Želimo da nastavimo ovaj niz i ostanemo u samom vrhu tabele. Pripremamo se za meč protiv Hajduka, jedno je sigurno, kao i do sada i u ovaj meč ulazimo sa mislima samo o pobedi. Jako i maksimalno do kraja kao i u svakom meču. Pozivim navijače ovim putem da dođu i daju nam vetar u leđa, u jednom od bitnijih mečeva ove sezone.

Foto: FK Titel

Poziv navijačima nije ni potreban - svi putevi vode u Titel

 

- Druga novosadska liga, 4. kolo:

Titel 1912 (Titel) - Hajduk (Gardinovci)

Stadion: "Vašarište", Titel

Datum: Nedelja, 3. septembar

Početak: 17 časova

Kako su u klubu posebno istakli, interesovanje publike za predstojeći meč je ogromno. Izvesno je da će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta, a uz pristalice domaćeg kluba, utakmici će prisustvovati i veliki broj navijača iz Gardinovaca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading