ŠUŠKA SE: Pregovori su uveliko u toku - iskusni fudbaler blizu POVRATKA u Srbiju? (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.08.2023

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gde ima dima, ima i vatre...

ŠUŠKA SE: Pregovori su uveliko u toku - iskusni fudbaler blizu POVRATKA u Srbiju? (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Pre više od jedne decenije prvi put je stigao u Srbiju, a sada bi nakon šest godina igranja fudbala po Evropi mogao da se ponovo nađe na našim fudbalskim terenima.

Tiago Galvao igra na poziciji veznog i ofanzivnog veznog fudbalera. Ponikao je u brazilskoj Paulisti odakle je u januaru 2011. godine kao pozajmljeni fudbaler stigao u užičku Slobodu. Nakon pune tri godine provedene u crveno-crnom dresu, na godinu dana se otisnuo u moldavski Šerif iz Tirspolja, a zatim se vraća u Srbiju i nastupa za Čukarički i čačanski Borac.

Put ga je kasnije vodio u Portugal gde je nastupao za Čaves, polusezonu je proveo u Florijani sa Malte, a zatim se seli u Jermeniju gde je nastupao za Alaškert, u dva navrata, kao i Pjunik iz Jerevana.

Danas Tiago Galvao ima 34 godine i kako se može čuti, nalazi se pred povratkom u Srbiju nakon šest godina, a kao potencijalna destinacija pominje se lazarevačka Kolubara koja ima želju da se ekspresno vrati u elitni rang srpskog fudbala, a kako bi to i ostvarili, neophodna su im iskusna pojačanja.

 

- Tiago Galvao:

Datum rođenja: 24. avgust 1989. godine

Mesto rođenja: Sao Paolo, Brazil

Pozicija u timu: vezni/ofanzivni vezni

Igračka karijera: Paulista (Brazil), Sloboda (Užice), Šerif Tiraspolj (Moldavija), Čukarički (Beograd), Borac (Čačak), Čaves (Portugal), Florijana (Malta), Alaškert (Jermenija), Pjunik Jerevan (Jereminija)

Ostaje da se vidi hoće li uskoro Brazilac ponovo postati stanovnik Srbije, ili će se u poslednjem trenutku odlučiti za neku drugu destinaciju. Svakako, predstavljao bi ozbiljno pojačanje za Lazarevčane koji su u prva četiri kola ovoseznske Prve lige Srbije zabeležili jednu pobedu (Mačva Šabac 3:2), isto toliko poraza (OFK Vršac 0:1) i dva remija (GFK Sloboda Užice 0:0 i Metalac Gornji Milanovac 1:1).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading