PRVENSTVO JE ODAVNO POČELO, ALI SE I DALJE RADI NA JAČANJU IGRAČKOG KADRA: Novo lice na treninzima crno-belih - Partizan doveo iskusnog fudbalera sredine terena!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.08.2023

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko pojačanje je stiglo.

PRVENSTVO JE ODAVNO POČELO, ALI SE I DALJE RADI NA JAČANJU IGRAČKOG KADRA: Novo lice na treninzima crno-belih - Partizan doveo iskusnog fudbalera sredine terena!

Foto: FK Partizan Majur

Fudbaleri Partizana iz Majura petu sezonu u kontinuitetu takmiče se u okviru Pomoravske okružne lige, a u prva četiri ovosezonska duela zabeležili su polovičan skor od dve pobede i isto toliko poraza.

Takmičarska godina je otvorena pobedom na domaćem terenu nad ekipom Rudara iz Senjskog Rudnika rezultatom 3:0, a zatim je usledio ubedljiv poraz u Dragocvetu od istoimene ekipe (1:5). Domaći teren je odbranjen i u trećoj takmičarskoj rundi (Mladost Tečić 3:1), da bi se prethodnog vikenda ekipa i sa drugog gostovanja vratila "praznih šaka". Ekipa GFK Tabane je u Jagodini slavila rezultatom 2:1.

Uz navedeno, klupsko rukovodstvo i dalje radi na jačanju igračkog kadra. Sedmo pojačanje ovog leta stiglo je u Majur.

Reč je o iskusnom tridesetosmogodišnjem Draganu Avramoviću koji nastupa na poziciji defanzivnog veznog igrača, a koji u redove crno-belih stiže iz Jedinstva iz Mijatovca. U pitanju je fudbaler koji iza sebe ima iskustva igranja u srpskoligaškoj i zonskoj konkurenciji. Radi o velikom borcu, igraču koji mnogo trči i daje uvek svoj maksimum i za koga izgubljne lopte nema.

Foto: FK Partizan Majur

Novo pojačanje crno-belih - Dragan Avramović

 

Tokom dosadašnje karijere nastupao je za paraćinske klubove Jedinstvo i SFS Borac, Balkan Mirijevo, Moravu iz Ribara, Lugomir iz Rakitova i već pominjeno Jedinstvo iz Miajatovca.

Kada je reč o nastavku takmičenja, ekipa Partizana narednog vikenda dočekuje na svom stadionu Budućnost iz Đurinaca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading