SAGORELI U VELIKOJ ŽELJI: Dođe tako dan kada su svi pokušaju bezuspešni - priliku za osvajanje bodova ekipa će morati da traži u nekim narednim mečevima!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.08.2023

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi pokušaji bili su uzaludni.

SAGORELI U VELIKOJ ŽELJI: Dođe tako dan kada su svi pokušaju bezuspešni - priliku za osvajanje bodova ekipa će morati da traži u nekim narednim mečevima!

Foto: FK Kosovo Zvezdan

Fudbaleri Kosova iz Zvezdana na startu ovosezonskog takmičenja u okviru Zaječarske okružne lige, doživeli su ubedljiv poraz na gostovanju u Podgorcu gde je ekipa Malinika slavila sa ubedljivih 5:0, ali su svi u klubu savelikim nestrpljenjem iščekivali premijerni susret pred svojim navijačima u kojem je jedini cilj bilo osvajanje bodova.

Za razliku od premijere, fudbaleri Kosova iz Zvezdana su u duel protiv Rudar Vrške Čuke iz Grljana ušli pojačani za kapitena i najboljeg strelca Milana Mirkovića koji je propustio premiejrni susret i od samog starta videlo se koliko pokretačka snaga ovog tima znači za ekipu.

Međutim, pored velike volje i želje, kao i uloženog truda, sportski kolektiv iz Zvezdana nije uspeo da stigne do željenog ostvarenja. Pogađali su domaći fudbaleri u par navrata okvir gola, nalazili se u situacijama "oči u oči" sa čuvarom mreže protivničke ekipe, ali jednostavno lopta ovoga puta nije htela u mrežu.

Usled svega navedenog, usledila je i kazna. Gosti iz Grljana su nakon kornera uspeli jednom da pronađu put lopti do mreže čime su stigli i do trijumfa i prva tri boda u novoj takmičarskoj godini.

Foto: FK Kosovo Zvezdan

Ni idealno stanje terena nije pomoglo domaćinu da stigne do bodova

 

- Zaječarska okružna liga, 2. kolo:

Kosovo (Zvezdan) - Rudar Vrška Čuka (Grljan) 0:1

Vremena za tugu nema. Nakon dva startna poraza u kojima ekipa Kosova iz Zvezdana nije uspela da stigne do protivničke mreže, već narednog vikenda, u trećoj rundi Zaječarske okružne lige, ekipu očekuje gostovanje Omladincu iz Grezne. Navedeni susret na programu je u nedelju 3. septembra, a samo šest dana kasnije sledi veliki derbi kada će se Kosovo iz Zvezdana sastati sa  zaječarskom FSU Kraljevicom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading