POVRATAK: Renomirani stručnjak se vraća na mesto uspeha!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.08.2023

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putevi im se po drugi put ukrštaju...

POVRATAK: Renomirani stručnjak se vraća na mesto uspeha!

Foto: Starsport

Fudbaleri novosadske Mladosti GAT nakon godinu dana egzistiranja u srpskoj fudbalskoj eliti, vratili su se u prvoligašku konkurenciju i želje svih u klubu bile su vezane za vrh tabele drugoligaškog karavana i povratka u najviši stepen takmičenja.

Međutim, nakon četiri odigrana kola u okviru Prve lige Srbije, popularni "gatovci" na svom kontu imaju svega dva osvojena boda. Crveno-beli iz "srpske Atine" remizirali su u duelu protiv sremskomitrovačkog Radničkog (1:1) i Smederevom 1924 (1:1), dok su u mečevima protiv Inđije Toyo Tires i OFK Vršca pretrpeli poraze rezultatima 0:1 i 1:2.

Usled navedenog, trener Nemanja Krtolica je podneo neopozivu ostavku, a klupsko rukovodstvo je brzo reagovalo i već imenovalo novog šefa stručnog štaba.

Reč je o četrdesetjdnogodišnjem Branku Žigiću koji je već sedeo na klupi "gatovaca", a koji je prethodne sezone bio trener RFK Novog Sada 1921 sa kojim je umalo stigao i do baraž mečeva za popunu superligaškog karavana.

Foto: Starsport

Dejan Stanković i Branko Žigić

 

- Branko Žigić:

Datum rođenja: 30. decembar 1980. godine

Mesto rođenja: Bačka Topola

Trenerska karijera: Proleter (Novi Sad)-pomoćni trener, Proleter (Novi Sad), Mladost GAT (Novi Sad), RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad)

Novu priliku za debi na klupi Mladosti GAT Branko Žigić će imati već u subotu 2. septembra kada će "gatovci" sa početkom od 19 časova gostovati u Šapcu ekipi Mačve.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading