(NE)OČEKIVANO: Crveno-beli ostali bez trenera - nakon poslednjeg NEUSPEHA šef stručnog štaba podneo NEOPOZIVU OSTAVKU!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.08.2023

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka koja se mogla i očekivati...

(NE)OČEKIVANO: Crveno-beli ostali bez trenera - nakon poslednjeg NEUSPEHA šef stručnog štaba podneo NEOPOZIVU OSTAVKU!

Foto: Starsport

Fudbaleri novosadske Mladosti GAT prethodnu sezonu proveli su u elitnom rangu srpskog klupskog fudbala i očekivalo se da će od ove jeseni predstavljati jednog od glavnih kandidata za vrh ovosezonske Prve lige Srbije.

Međutim, loši rezultati na startu takmičarske 2023/24 godine postavljaju pitanje da li će prošlosezonski superligaš, samo godinu dana kasnije morati da strepi i zbog eventualnog ispadanja u srpskoligaško društvo.

Ekipa sa "GAT Arene" na startu prvoligaškog takmičenja zabeležila je dva remija (Radnički Sremska Mitrovica 1:1 i Smederevo 1924 1:1), kao i poraza kod kuće od Inđije Toyo Tires rezultatom 0:1, a prethodnog vikenda je neprijatno iznenadila svoje pristalice porazom od OFK Vršca rezultatom 1:2.

 

 

Usled navedenog, danas je stigla informacija da je dosadašnji šef stručnog štaba Nemanja Krtolica podneo neopozivu ostavku. On je na "GAT Arenu" stigao tokom letnje pauze, ali svega dva osovjena boda u četiri prvenstvena meča, nikoga ne mogu da zadovolje.

Pred rukovodstvom kluba je sada veliki posao da brzo pronađe adekvatnu zamenu za upražnjenu klupu, s obzirom da "gatovce" već u subotu sa početkom od 19 časova očekuje duel protiv Mačve u Šapcu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading