TRANSFER SAGA JE RAZREŠENA: Poznato je gde će Stefan Leković igrati u aktuelnoj sezoni?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.08.2023

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za dalji napredak, minuti na terenu su mu neophodni.

TRANSFER SAGA JE RAZREŠENA: Poznato je gde će Stefan Leković igrati u aktuelnoj sezoni?

Foto: Starsport

Stefana Lekovića ne samo u granicama Srbije smatraju jednim od najtalentovanijih defanzivnih fudbalera i ne čudi da je tokom aktuelne letnje pauze povezivan sa nekolicinom evrospkih velikana.

Njegovo ime je tokom prethodnih nedelja povezivano sa madridskim Realom, ali i nemačkim velikanima Bajenorm iz Minhena i Borusijom iz Dortmuda koja je pokazala i najozbiljnije interesovanje, ali do dogovora, barem za sada, ipak nije došlo.

Mladi devetnaestogodišnji fudbaler je tokom prethodne sezone neretko dobijao priliku kod tadašnjeg trenera Miloša Milojevića, ali dolaskom Baraka Bahara na mesto šefa stručnog štaba Crvene zvezde, Leković nema priliku da zabeleži minute na terenu s obzirom na formaciju koju u redovima srpskog šampiona forsira izraelski stručnjak.

U Crvenoj zvezdi su svesni da poseduju biser koji i dalje treba brusiti, a za tako nešto neophodne su mu utakmice u nogama i sportski sektor je odlučio da Stefana pošalje u RFK Grafičar na dvojnu registraciju. Jasno je da će u ekipi trenera Marka Neđića imati priliku da standardno igra, a u slučaju potrebe, u svakom trenutku može obući i opremu crveno-belih boja.

Foto: Starsport

MArko Neđić dobija veliko pojačanje za prvoligaške borbe

 

- Stefan Leković:

Datum rođenja: 9. januar 2004. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: centralni bek

Igračka karijera: Crvena zvezda (Beograd)-mlađe kategorije, RFK Grafičar (Beograd), Crvena zvezda (Beograd)

Ostaje da se vidi da li je navedeno i definitivna odluka za aktuelnu sezonu kada je u pitanju Stefan Leković, ili će do kraja letnje "fudbalske pijace" možda doći i do realizacije transfera u neki od evropskih klubova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading