SPISAK REPREZENTATIVACA: Selektor pozvao trojicu "grafosa" pod nacionalnu zastavu za duel protiv selekcije Italije!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.08.2023

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svojim partijama su skrenuli pažnju na sebe.

SPISAK REPREZENTATIVACA: Selektor pozvao trojicu "grafosa" pod nacionalnu zastavu za duel protiv selekcije Italije!

Foto: Starsport

Zastava Srbije

Reprezentaciju Srbije, selekciju mlađih omladinaca početkom meseca septembra očekuje veliko iskušenje.

Izabranici selektora Aleksandra Lukovića, koji su nedavno sa mnogo uspeha nastupali na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj (U-17 selekcija), 7. septembra će gostovati u Italiji gde će odigrati prijateljski susret sa izabranom selekcijom "azura".

Za predstojeći duel selektor naših mladih reprezentativaca objavio je i spisak igrača na koje će računati. Među njima, mesto se našlo i za trojicu fudbalera beogradskog RFK Grafičara.

U pitanju su Ilija Kostić, David Đurić i Andrej Petrović.

Foto: FK Crvena zvezda

Andrej Petrović će biti jedna od uzdanica selektora Lukovića

 

Od navedene trojice samo Ilija Kostić nije u aktuelnoj sezoni poneo dres seniorskog sastava "grafosa", dok se za Đurića i Petrovića može smatrati da su standardni članovi najboljeg sastava trenera Marka Neđića.

David Đurić je u aktuelnom prvoligaškom takmičenju zabeležio tri nastupa u dresu RFK Grafičara i na terenu je do sada proveo ukupno 204 minuta.

Sa druge strane, Andrej Petrović je zabeležio četiri nastupa, a u susretu protiv gornjomilanovačkog Metalca bio je strelac dva pogotka.

- Spisak U-18 reprezentacije Srbije:

Golmani: Vanja Radulaški (Partizan), Viktor DŽodić (Monpelje), Stefan Pjanović (Voždovac);

Odbrana: Andrija Makaji (Spartak), Ilija Kostić (Grafičar), Andrej Popović (Partizan), Stefan Mitrović (Čukarički), David Đurić (Grafičar);

Srednji red: Andrej Petrović (Grafičar), Ognjen Ugrešić (Partizan), Zoran Alilović (Partizan), Dimitrije Janković (Partizan), Uroš Tegeltija (Crvena zvezda), Veljko Vukojević (Crvena zvezda), Lazar Velicki (Vojvodina), Uroš Ćuk (Partizan);

Napad: Andrej Subotić (Čukarički), Lazar Jovanović (Vojvodina), Veljko Jocić (Spartak), Nikša Delibašić (Čukarički), Dušan Jovanović (Partizan).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading