ZA FUDBALSKE ANALE: U tri uvodna prvenstvena kola, ekipu su vodila dvojica trenera - uoči narednog iskušenja i treći šef struke seda na užarenu klupu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.08.2023

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao na pokretnoj traci.

ZA FUDBALSKE ANALE: U tri uvodna prvenstvena kola, ekipu su vodila dvojica trenera - uoči narednog iskušenja i treći šef struke seda na užarenu klupu!

Foto: Nsfudbal.com

Fudbaleri Jedinstva iz Banatskog Karađorđeva gotovo punu deceniju takmiče se u okviru Vojvođanske lige Istok, a na startu takmičarske 2023/24 godine ne beleže očekivane rezultate.

Nakon tri uvodna prvenstvena kola ekipa Jedinstva na svom kontu ima svega jedan osvojni bod i u ovom momentu nalazi se na samom začelju tabele istočne grupe vojvođanskog fudbala.

U ovosezonskoj premijeri sportski kolektiv iz Banatskog Karađorđeva poražen je na gostovanju u Vlajkovcu rezultatom 1:3, da bi u drugom prvenstvenom kolu na svom terenu remizirali protiv Budućnosti iz Srpske Crnje (2:2). Tokom navedenih susreta ekipu je sa klupe predvodio Jevto Jarčević koji je nakon osvojenog boda napustio klupu Jedinstva.

Foto: OFK Kikinda

Jevto Jarčević je "zavrteo" trenersku vrtešku u Banatskom Karađorđevu

 

Prethodnog vikenda, kao privremeno rešenje u duelu protiv kikindskog ŽAK-a (0:3), tim Jedinstva je selektovao legendarni reprezentativac naše zemlje i fudbaler zrenjaninskog Proletera i nemačkog Štutgarta, Slobodan Dubajić, koji je zadužen za najmlađe kategorije Jedinstva, a već sada je poznato da će predstojećeg vikenda, u meču protiv Kozare iz Banatskog Velikog Sela, ekipu predvoditi i treći stručnjak.

Naime, na užarenu klupu seda Marko Guteša, trener koji živi u blizini stadiona Jedinstva i koji je tokom svoje karijera i nastupao za ovaj klub, a pre ejdne decenije već i bio trener sastava iz Banatskog Karađorđeva.

Nakon predstavljanja, Guteša je za "Sportski žurnal" kratko izjavio:

- Dugo smo razgovarali, želja je bila obostrana i, iznad svega, želim da jedinstvo ostvari dobre rezutat.

Da podsetimo, Marko Guteša će na klupi Jedinstva iz Banatskog Karađorđeva "debitovati" predstojećeg vikenda u meču protiv Kozare  iz Banatskog Velikog Sela, a susret je na programu u subotu 2. septembra sa početkom od 16.30 časova.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cuk

02.11.2023 19:22

Zelja nije bila obastrana, on je non stop zvao sponzora iz sela da njega uzmu a ne Dubajica koji je po mom misljenju mnogo bolji strucnjak a i covek👍👌