U KUPU SU IZNENAĐENJA UVEK MOGUĆA: Mogu li Leskovčani da dosanjaju san gružanske letnje noći?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.08.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na teško gostovanje odlaze bez bele zastave...

U KUPU SU IZNENAĐENJA UVEK MOGUĆA: Mogu li Leskovčani da dosanjaju san gružanske letnje noći?

Foto: FK Kotlenik Leskovac

Fudbaleri Kotlenika iz sela Leskovac prethodnu takmičarsku godinu u okviru Opštinske lige Knić okončali su na liderskoj poziciji sa skorom od devet pobeda, dva remija i jednog poraza i ukupno 29 osvojenih bodova.

Borba za bodove u sezoni 2023/24 za fudbalere Kotlenika još nije startovala, ali ih već u sredu 30. avgusta očekuje kup iskušenje. Naime, u polufinalnom dvoboju Kupa Fudbalskog saveza opštine Knić, Kotlenik će gostovati ekipi Gruže.

Svesni su svi u redovima Kotlenika da je domaćin apsolutni favorit u predstojećem duelu. Gruža se trenutno takmiči u četvrtom rangu srpskog klupkog fudbala, Zoni Šumadijsko-raškoj, a u uvodna dva prvenstvena duela remizirala je rezultatom 0:0 u duelima protiv Bana 1911 iz Raške i Goča iz Vrnjačke Banje.

O težini predstojećeg zadatka govori i podatak da su Gružani pre samo četiri sezone bili i članovi zapadne grupe srpkoligaškog karavana.

Foto: FK Kotlenik Leskovac

MEsto odigravanja polufinalnog kup susreta - stadion FK Gruža

 

- Kup FS opštine Knić, polufinale:

Gruža (Gruža) - Kotlenik (Leskovac)

Stadion: u Gruži

Datum: Sreda, 30. avgust

Početak: 17 časova

Iz svega navedenog, jasno je da je domaćin apsolutni favorit u predstojećem susretu, ali kako najavljuju iz redova Kotlenika, oni put gruže ne kreću sa belom zastavom. Suprostaviće se renomiranom rivalu, a uvek treba imati na umu da kup takmičenje neretko donosi iznenađenja.

Treba napomenuti da je Kotlenik u prethodnoj kup rundi savladao Omladinac iz Vučkovice rezultatom 3:1, a golove za pobedničku ekipu postigli su Slađan Dubić (2) i Aleksandar Nešović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading