NAKON VELIKOG DERBIJA, SLEDI I MEĐUNARODNO ISKUŠENJE: "Majstori" testiraju reprezentaciju Bahreina!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.08.2023

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon obaveza u domaćem šampionatu, "majstori" izlaze i na međunarodnu scenu...

NAKON VELIKOG DERBIJA, SLEDI I MEĐUNARODNO ISKUŠENJE: "Majstori" testiraju reprezentaciju Bahreina!

Foto: OFK Beograd

Fudbaleri novobeogradskog Radničkog i nakon četiri odigrana prvenstvena kola u okviru ovogodišnje Prve lige Srbije, ne znaju za poraz.

Popularni "majstori" sa stadiona "pokraj Studenjaka" do sada su zabeležili jedan trijum (GFK Dubočica Leskovac 2:0) i tri remija protiv RFK Novog Sada 1921 (1:1), RFK Grafičara (1:1), dok su prethodnog vikenda na Omladinskom stadionu bili blizu trijumfa nad velikim rivalom OFK Beogradom, ali je susret ipak završen podelom bodova rezultatom 2:2.

Zahvaljujući navedenim ostvarenjima, Radnički sa šest osvojenih bodova trenutno zauzima mesto u gornjem delu prvoligaške tabele i ukoliko nastave sa partijama kakve su pružali do sada, ne bi bilo čudno da se "majstori" uključe i u borbu za sam vrh prvoligaškog karavana.

U sklopu priprema za nastavak sezone, Novobeograđane u sredu 30. avgusta očekuje i međunarodno iskušenje. Oni će na terenu broj 2 Sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije  Staroj Pazovi dočekati najbolju selekciju Bahreina.

Foto: FK Radnički Novi Beograd

Značajan test za "majtore"

 

- Prijateljska utakmica:

Radnički (Novi Beograd) - Reprezentacija Bahreina

Stadion: SC FSS, teren broj 2

Datum: Sreda, 30. avgust

Početak: 17.30 časova

Treba podsetiti da je reprezentacija Bahreina polovinom meseca novembra prethodne godine odigrara i meč protiv najbolje reprezentacije Srbije koja se u tom momentu pripremala za učešće na Svetskom prvenstvu u Kataru. Navedeni susret okončan je pobedom izabranika selektora Dragana Stojkovića rezultatom 5:1, a golov za našu selekciju postigli su Dušan Tadić (2), Dušan Vlahović, Filip Đuričić i Luka Jović.

Kada je reč o nastavku šampionata, Radnički će u nedelju 3. septembra sa početkom od 17 časova na stadionu "kraj Studenjaka" dočekati ekipu Tekstilca iz Odžaka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading