SPREMNI SMO DA OSVAJAMO BODOVE U SERIJI: Strateg "crne trojke" sa mnogo optimizma dočekuje predstojeći duel protiv šampiona!

Autor: Vladimir vorih

Sport

31.08.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike stvari se pripremaju u Barajevu.

SPREMNI SMO DA OSVAJAMO BODOVE U SERIJI: Strateg "crne trojke" sa mnogo optimizma dočekuje predstojeći duel protiv šampiona!

Foto: KFK Ravna Gora

Fudbaleri KFK Ravne Gore prethodnu sezonu u okviru Prve beogradske lige - "grupa A" okončali su na psolednjoj poziciji, ali zahvaljujući fuziji sa ekipom Barajeva, promovisani su u novog člana Beogradske zone.

Start ovosezonskog takmičenja pokazao je da popularna "crna trojka", ne samo da se može ravnopravno nositi sa ekipama zonskog ranga takmičenja, već mnogi smatraju da može biti i jedan od glavnih favorita za plasman u viši rang takmičenja, Srpsku ligu Beograd.

U uvodna tri prvenstvena kola "ravnogorci" su savladali ekipe BSK-a iz Borče (2:1) i mirijevskog Balkana (2:1), dok su se sa gostovanja u Boleču vratili sa bodom u džepu, odigravši nerešeno 1:1.

Zahvaljujći navedenom, u ovom momentu ekipa se nalazi na drugoj poziciji Beogradske zone sa sedam osvojenih bodova, dva manje u odnosu na lidera ekipu Umke, a već u nedelju 3. septembra očekuje ih važan duel protiv prošlosezonskog šampiona Prve beogradske lige - "grupa C", ekipe Kaluđerice 1969.

Foto: FK Kaluđerica 1969

U Kaluđerici će se odigrati derbi treće runde Beogradske zone

 

Uoči duela proviv crveno-crno-belih, trener KFK Ravna Gora Barajevo Igor Marković je izjavio:

- Očekuje nas jako teško gostovanje u Kaluđerici protiv novajlije u ligi. Bodovi su potrebni i nama i njima. Određana doza pritiska postoji, ali i pored toga utakmicu dočekujemo mirni i fokusirani na našu igru. Posvećenost je ključna za naše ciljeve i uz strpljenje, verujem da možemo da nametnemo naš stil igre. Na raspolaganju imam 20 igrača spremnih da osvojaju bodove u seriji.

Da podsetimo, predstojeći meč igra se na stadionu u Kaluđerici u nedelju 3. septembra sa početkom od 16. 30 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading