USPEŠNA PREMIJERA: "Ravnogorci" nakon preokreta savladali nekadašnjeg superligaša! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.08.2023

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sezona u višem rangu takmičenja, uspešno je započeta.

USPEŠNA PREMIJERA: "Ravnogorci" nakon preokreta savladali nekadašnjeg superligaša! (FOTO GALERIJA)

Foto: KFK Ravna Gora Barajevo

Popularna "crna trojka" prethodnu sezonu u okviru Prve beogradske lige - "grupa A" okončala je na poslednjoj poziciji, ali je tokom leta, fuzijom sa ekipom FK Barajevo, dobila priliku da od aktuelne takmičarske godine, krene u osvajanje bodova u okviru četvrtog stepena srpskog klupskog fudbala, Beogradskoj zoni.

Već na startu nove sezone KFK Ravna Gora Barajevo imala je težak zadatak s obzirom da su odmerili snagu protiv tima koji se ne tako davno takmičio i u elitnom rangu domaćeg fudbala, ekipom BSK Borče.

Na igralištu u Barajevu gosti su već u uvodnim trenucima meča stigli do prednosti pogotkom Lazara Gogića, ali domaćin u 28. minutu preko Andreja Lazovića uspeva da stigne do poravnanja i rezultatom 1:1, otišlo se na odmor.

Tokom drugog poluvremena, domaćin preko Damira Mešanovića u 51. minutu stiže do novog pogotka i tri boda na startu nove takmičarske sezone.

 

- Beogradska zona, 1. kolo:

KFK Ravna Gora Barajevo (Barajevo) - BSK Borča (Borča) 2:1 (1:1)

Strelci: A. Lazović u 28. i D. Mešanović u 51. minutu za KFK Ravnu Goru Barajevo; L. Gogić u 1. minutu za BSK Borču

Stadion: FK Barajevo

Sudija: Jordan Ignjatović

Žuti kartoni: D. Mešanović, N. Stojanov (KFK Ravna Gora Barajevo); N. Stojanović, D. Đorđević (BSK Borča)

KFK Ravna Gora Barajevo (Barajevo): Nešić, Mešanović (Petrović), O. Nikolić, Stevanović, Stojanov, Dardić (K. Nikolić), Ergić (Čvorović), Milošević, Lazović (Gosić), Mladenović, Gudžić (Vasiljević).

BSK Borča (Borča): Stojić, Rakonić (Đorđević), Siječo, Jovanović (Marković), Nešković, Radenković, Ivković, Radinović, Gogić (Pavlović), Jelić, Stojanović.

U narednoj rundi zonskog takmičenja u prestonoci, "ravnogorci" će gostovati Boleču, dok će na "Vizelj parku" u Borči gostovati beogradski Hajduk sa Liona.

 

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading