POST DUG 12 GODINA JE PREKINUT: Ekipa Krćevca je napokon slavila na otvaranju sezone!

Autor:

Sport

31.08.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mrežu ekipe Maskar zatresle su novajlije u igračkom kadru!

POST DUG 12 GODINA JE PREKINUT: Ekipa Krćevca je napokon slavila na otvaranju sezone!

Foto: FK Krćevac 04

U okviru prvog kola Opštinske lige Topola ekipa Maskar ugostila je sastav Krćevca 04.

Duel dve ekipe koje se odlično poznaju, imajući u vidu da poslednjih desetak godina igraju u istom rangu takmičenja. Domaćin je bolje otvorio meč, stvorili su igrački Maskara par prilika pred golom Krćevca, ali je golman Đorđević odličnim intervencijama sačuvao svoju mrežu.

Odbili su uvodni nalet rivala gosti, krenuli su sa ofanzivnim akcijama ka golu rivala i iz jedne takve su stigli do prednosti. Igrao se 40. minut kada je Đurić probio po desnoj strani, loptu je uputio na ivici šesnaesterca gde se nalazio nenad Mijatović koji snažnim udarcem šalje istu u mrežu, 1:0 za Krćevac.

Od samog starta drugog poluvremena viđena je velika borba po celom terenu, posle pet minuta igre u nastavku viđen je i direktan crveni karton. Nenad Nešić, domaći fudbaler je morao ranije na tuširanje.

Republika

Foto: FK Maskar

Teren FK Maskar

Brojčana nadmoć gostiju je trajala samo tri minuta, Radiša Jovanović je u 53. minutu dobio drugi žuti, odnosno crveni karton, meč se nastavlja deset na deset.

Isključenja su u određenoj meri poremetila igru oba tima, nakon toga lopta je uglavnom bila između dva kaznena prostora, sa par poluprilika pred samim golmanima.

Ozbiljnije prilike za pogodak imali su domaći, ali su gosti odličnom postavkom, i interevencijama golmana Đorđevića čuvali minimalnu prednost.

U nadoknadi vremena gosti su zbog drugog žutog kartona rezerviste Miloša Andreića ostali sa devet igrača u polju, ali to domaći nisu stigli da iskoriste.

Nakon duge lopte, Nemanja Đurić izašao je sam pred golmana domaćih, Bankovića, gde je uspeo da ga savlada za konačnih 2:0 u korist Krćevca.

Maskar - Krćevac 0:2 (0:1)

Maskar: Banković, Grozdanović, Radović, Nešić, Marković, S. Pejić, Simić, Petrović, Mitrović, Dr. Pejić, Da. Pejić

Krćevac: Đorđević, Matijašević, Mijatović, Tašić (od 83' Andreić), Blagojević (od 81' Ivanović), I. Ivanov, Mijatović, Jovanović, M. Ivanov (od 72' Radojević), Đurić, Nikolić  

U sledećem kolu Krćevac dočekuje ZT Golovič, dok ekipa Maskar ide na noge sastavu Radoje Domanović iz Ovsišta.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading