NOVI TRIJUMF BELOG POLJA: Rani golovi u velikoj meri odlučili su konačan ishod susreta!

Autor:

Sport

31.08.2023

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrači Posavine nisu uspeli da zatresu mrežu domaćina.

NOVI TRIJUMF BELOG POLJA: Rani golovi u velikoj meri odlučili su konačan ishod susreta!

Foto: Facebook.com

lopta

U okviru trećeg kola Opštinske lige Obrenovac ekipa Belog Polja ugostila je sastav Posavine iz Stublina.

Domaćin susreta je u prošlom kolu bio slobodan, te je u ovaj meč ušao sa tri osvojena boda na startu prvenstva, dok je ekipa Posavine u prva dva kola osvojila samo jedan bod.

Odlično su fudbaleri Belog Polja otvorili meč, nakon klasičnog ispitvanja snaga, koje je na ovom susretu jako kratko trajalo, ofanzivni naleti su ubrzo rezultirali golovima u mreži rivala.

Republika

Foto: FK Belo Polje

Maksimalnih šest bodova

U 16. minutu do vođstva domaćina je doveo Miljan Arsić, samo jedan minut kasnije Nikola Jakovljević je duplirao prednost Belog Polja, 2:0.

Dva brza gola poremetila su goste, što je stvorilo još par prilika za domaćina, ali iste nisu iskorišćene na pravi način. Na desetominutni odmor se otišlo rezultatom 2:0.

Na startu drugog dela izvršena je po jedna promena na obe strane. Igra je bila nešto drugačija u odnosu na prvi deo meča, ali su domaći opet bili uspešniji.

Na isteku 75. minuta Veljko Didanović savladao je golmana Stamenića, za ispostaviće se konačnih 3:0 u korist Belog Polja.

Belo Polje - Posavina (Stublina) 3:0 (2:0)

Belo Polje: Milutinović, Ašković, M. Đorđević (od 63' Docić), Popović, Roksić (od 74' Stančić), Babić (od 46' Krstin), Dragačevac, Arsić, Petrović (od 63' Didanović), Jakovljević, P. Đorđević

Posavina: Stamenić, Šavelić, Radivojević (od 68' Keserović), Sadžaković, Petrović, Jevđenović (od 46' Gajić), Tošić, Grčić, Živanović, Ranković, Marković

U sledećem kolu Posavina dočekuje Borac sa Ušća, dok sastav Belog Polja ide na noge ekipi OFK Urovci.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading