PEHAR KUPA PUTUJE U MEŠEVO: Odlična predstva igrača oba tima na stadionu u Jagodini!

Autor:

Sport

01.09.2023

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Marković izrastao je u junaka utakmice u penal seriji.

PEHAR KUPA PUTUJE U MEŠEVO: Odlična predstva igrača oba tima na stadionu u Jagodini!

Foto: facebook/printscreen/Joca Johan Dimitrijevic

U okviru finala kupa FS Regiona Istočne Srbije na stadionu u Jagodini u sredu je održan susret između ekipe Meševa, koja je na ovom meču imala ulogu domaćina i sastava Timočanina iz Knjaževca

Pred oko 1200 gledalaca viđen je odličan meč u Jagodini u kojem je publika imala prilike da vidi dosta trčanja, veliku borbu sa ne tako puno prilika na obe strane.

Gosti su bili nešto konkretniji u završnici svojih napada i u 18. minutu su poveli preko Ivice Jovanovića, 1:0 za Timočanin.

Prvi pogodak na meču nije u mnogome promenio situaciju na terenu, lopta je uglavnom išla između dva kaznena prostora sa par poluprilika na obe strane.

Na semaforu je tekao 35. minut kada su domaći stigli do izjednačenja, strelac za Meševo bio je Jovan Zogović. Prvo poluvreme, u kojem je glavni sudija Stefan Filipović pokazao pet žutih kartona završeno je nerešenim rezultatom.

Promena za vreme pauze u sastavima nije bilo, utakmica se igrala u večernjem terminu, od 19 časova, pa i vrućina nije predstavljala preveliki problem fudbalerima.

Dosta rezervisanije su odigrali fudbaleri oba sastava u nastavku meča, te iz tog razloga nije bilo nove promene rezultata. Posle 90 minuta igre pobednika nije bilo, igrači su pristupili izvođenju jedanaesteraca kako bi se dobio odgovor na pitanje gde putuje pehar Kupa.  

U penal seriji istakao se golman Meševa, Luka Marković koji je uspeo da odbrani dva udarca rivala, zaustavio je šut Saše Stojanovića i Miloša Zdravkovića, što je bilo dovoljno za trijumf u penal seriji rezultatom 4:2. Za nominalnom domaćina bili su precizni Jovan Zogović, Andrija Radovanović, Luka Marković i Nemanja Žiža, dok su kog gostiju precizni "sa kreča" bili Dimitrije Petrović i Mateja Milojković.

Meševo - Timočanin (Knjaževac) 1:1 (PEN 4:2) (1:1)

Meševo: L. Marković, Cojić, Radovanović, Anđelković, J. Marković, L. Marković, Žiža, Zogović, Ristić, Đokić (od 57' Savić), Milićević

Timočanin: Nakić, Milojković, Stojanović, Zdravković, Đorđević, Živić, Videnović, Milenković, Božić (od 91' Stojadinović), Kocić (od 59' Petrović), Jovanović (od 72' Stojanović)

Sjajna atmosfera viđena je na stadionu u Jagodini, simpatizeri oba kluba nisu štedeli dlanove, a ni glasne žice gotovo tokom celog meča.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading