ZEMUNCI POSLE PREOKRETA DO BITNIH BODOVA: Igrači Ušća su odigrali dva potpuno drugačija poluvremena!

Autor:

Sport

01.09.2023

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan meč na Novom Beogradu.

ZEMUNCI POSLE PREOKRETA DO BITNIH BODOVA: Igrači Ušća su odigrali dva potpuno drugačija poluvremena!

Foto: FK Zemun

U okviru 4. kola Srpske lige Beograd ekipa Ušća sa Novog Beograda ugostila je sastav Zemuna. Oba tima su u ovaj duel ušla sa maksimalnim učinkom iz prva tri kola, što je predstavljalo odličnu uvertiru za uvodni meč četvrtog kola. 

Odlično su igrači Ušća ušli u meč, što je rezultiralo sa par dobrih prilika pred mladim golmanom Davidovićem, ali lopta nije htela u gol. Pretio je dva puta Milićević, a zatim i Jović, ali promene rezultata nije bilo. 

Trgli su se i gosti, zapretili su posle kornera, ali je lopta otišla preko gola. Prvi pogodak viđen je na isteku pola sata meča kada je Željko Arsić iskoristio grešku odbrane Zemuna, nakon čega je poslao loptu u mrežu rivala, 1:0 za Ušće.

"Probudili" su se gosti u potpunosti nakon minimalnog zaostatka u rezultatu, zaigrali su ofanzivno i stigli su ubrzo do izjednačenja. U 38. minutu dosuđen je kazneni udarac sa 11 metara u korist Zemuna, siguran relizator istog bio je Luka Svetličić, 1:1.

Za vreme pauze između dva poluvremena izvršene su dve izmene u redovima Zemuna, i izgleda da je trener Babić pogodio. Krenuli su gosti ofazivno od samog starta što je dovelo do potpunog preokreta i prvog njihovog vođstva. U 64. minutu svojim drugim pogotkom Svetličić dovodi svoj tim u prednost, 2:1.

Viđene su i promene u domaćem sastavu ubrzo, pokušali su fudbaleri Ušća da dođu do izjednačenja, ali im to nije pošlo za nogom. Iskusniji gosti uspeli su do kraja susreta da sačuvaju prednost na svojoj strani.

Ušće (Novi Beograd) - Zemun 1:2 (1:1)

Ušće: Vojvodić, Mihajlović (od 56' Zvizdić), A. Stevanović, Ilić, Trajković, Vukmanović (od 61' L. Stevanović), Milićević (od 56' Ristić), Blažić (od 87' Vujović), Jović, Arsić, Ognjenović (od 61' Govedarica)

Zemun: Davidović, Stojanović, Božić, Jovanović (od 46' Kiso), Đalović, Mijailović, Tabaković (od 76' Subotić), Svetličić (od 87' Miletić), Stojanović (od 46' Bacanović), Đorđević, Pavlović

U sledećem kolu Ušće ide na gostovanje u Obrenovcu ekipi Radničkog, dok Zemun dočekuje BASK TEK.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading