DERBI NA STARTU SEZONE: U Veliku Moštanicu stiže sastav Milutinca!

Autor:

Sport

01.09.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zonaš ima sigurno velike ambicije za ovu sezonu, ali isto je i sa domaćinom.

DERBI NA STARTU SEZONE: U Veliku Moštanicu stiže sastav Milutinca!

Foto: FK Velika Moštanica

FK Velika Moštanica

U okviru prvog kola Međuopštinske lige Beograd (grupa A) sastav Velike Moštanice ugostiće ekipu Milutinca iz Zemuna.

Domaćin nedeljnog susreta, prošlogodišnji osvajač četvrte pozicije na tabeli odlično je odradio letnji prelazni rok koji se polako privodi kraju. Uprava Velike Moštanice je znala tačno šta joj treba od novajlija, i na pravi način je vukla poteze tokom transfer pijace. Ciljevi za predstojeću sezonu su veliki, i ka istim će težiti svi u klubu.

Na domaćem terenu u Velikoj Moštanici ekipa igra jako dobro, u prošloj sezoni je bila četvrti najbolji domaćin u ligi, što će doprineti samopouzdanju na startu nove takmičarske godine, koju započinju pred svojim navijačima.

Republika

Foto: FK Velika Moštanica

Najavni poster

Iz redova Velike Moštanice su povodom starta nove sezone poručili:

- Sigurno da nas očekuje dobar meč, derbi kola, protiv ekipe koja sigurno konkuriše i jedan je od favorita za viši rang. Naravno borba neće izostati, svaku utakmicu naša ekipa igraće do kraja i juriti pobedu kao što je i do sada bio slučaj. Poziv svim navijačima i simpatizerima kluba da u nedelju napune tribine i zajedničkim snagama otvorimo sezonu što je bolje moguće. U sezonu ulazimo pojačani, sa skroz respektabilnom ekipom.

Bivši član Beogradske zone, sastav Milutinca je u poslednje dve godine doživeo dve uzastopne "promocije" u niži rang, nisu to rezultati koji su očekivali ljudi iz kluba, imajući u vidu da je tim vezao pet sezona u zonskom rangu takmičenja. 

Ekipa iz Zemuna je trenutno nepoznanica u aktuelnom rangu, ali sigurno da nekadašnji učesnik čak i Srpske lige Beograd želi da se polako vrati na staze stare slave, za početak da stigne do plasmana u Prvu beogradsku ligu.

Velika Moštanica - Milutinac (Zemun)

Nedelja, 3. septembar od 16.30

Teren u Velikoj Moštanici

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading