PAO POTPIS U HUMSKOJ: Nakon evropskog kraha, crno-beli se okreću sopstvenim snagama - on bi trebao da bude jedna od uzdanica povratka Partizana na stare staze uspeha!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.09.2023

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi Palančanin parafirao ugovor sa crno-belima.

PAO POTPIS U HUMSKOJ: Nakon evropskog kraha, crno-beli se okreću sopstvenim snagama - on bi trebao da bude jedna od uzdanica povratka Partizana na stare staze uspeha!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Fudbaleri Partizana eliminisani su u plej-of fazi ovosezonske UEFA Lige konferencija. Bolji od izabranika trenera Igora Duljaja, u dvomeču je bio danski Nordsjeland koji je nakon ubedljivog trijumfa na domaćem terenu (5:0), slavio i na stadionu u Humskoj ulici rezultatom 1:0.

Jedan od načina na koji bi klub sa crno-belog dela Topčiderskog brda mogao da izađe iz evidentne krize koja traje već izvesno vreme, svakako je okretanje ka sopstvenim redovima i promocija mladih igrača koji bi u narednom periodu trebali da povrate stari sjaj gigantu iz Humske ulice.

U tom cilju, sportski sektor Partizana potpisao je stipendijski ugovor sa mladim Palančaninom.

Reč je Filipu Dončiću, momku rođenom 2008. godine koji se već dokazao u pionirskoj selekciji crno-belih.

Foto: FK Partizan

Buduća zvezda beogradskog Partizana - Palančanin Filip Dončić

 

Dončić je ponikao u redovima Fudbalskog kluba Kolonija 11412 iz Smederevske Palanke kod trenera Jovana Damjanovića, gde su ga i primetili "lovci na talente" beogradskog Partizana i privoleli da pređe u redove crno-belih.

Kao što je već rečeno, Dončić sa mnogo uspeha već nastupa za pionirski sastav Partizana, a očekuje se da uskoro sa istim partijama nastavi i u kadetskoj selekciji kluba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
PROFITERIZAM I AMATERIZAM

02.09.2023 21:41

BAS NESPOSOBNI ! KOJA BRE BUDUCNOST !? PREKO SUTRA CE BITI PRODANI NOVAC U DZEPOVE A USPESI NULA. TO SAMO NESPOSOBNI TAKO RADE. Kilava NASA ,,uprava" !

Jadna uprava

02.09.2023 21:56

@PROFITERIZAM I AMATERIZAM - Zamajavaju NAVIJACE,nesposobni i kilavi

Amateri a profiteri

02.09.2023 21:54

Dokaz da imamo nesposobnu upravu Kako spinuju i zamazuju oci navijacima