PROMENA JE BILA NEMINOVNA: Ekipu Kolonije će u predstojećem periodu predvoditi popularni "Kapelo"!

Autor:

Sport

02.09.2023

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rezultati od starta sezone primorali su upravu na promenu.

PROMENA JE BILA NEMINOVNA: Ekipu Kolonije će u predstojećem periodu predvoditi popularni "Kapelo"!

Foto: FK Kolonija Jagodina

Simić će napokon igrati pod grbom Kolonije

Veliki uspon doživljava mladi sportski kolektiv iz Jagodine osnovan 2009. godine, pre par nedelja ekipa je započela takmičenje u Pomoravskoj okružnoj ligi.

Dve uzastopne godine sastav Kolonije izborio je plasman u viši rang, pa se tako od Gradske lige stiglo do okružnog ranga fudbala. Istorijski plasman u trenutni rang je sa sobom doneo velika iskušenja, imajući u vidu da je za klub sve ovo jedno novo iskustvo.

U uvodna četiri kola tim Kolonije je osvojio samo jedan bod, oba puta na gostovanjima su zabeleženi porazi, dok su pred svojim navijačima uspeli da upišu prvi bod u novoj sezoni remijem protiv Dragocveta, 1:1.

Situacija na tabeli nije nimalo sjajna posle uvodna četiri kola, i to je nateralo upravo na određene poteze. U toku jučerašnjeg dana stigla je zvanična informacija da je došlo do rastanka sa dosadašnjim trenerom Bobanom Petrovićem. Tom prilikom klub se zahvalio Petroviću na svemu što je učinio za njihove boje, i što je doveo Koloniju tamo gde pripada, njegov rad je ostavio neizbrisiv trag.

Republika

Foto: FK Kolonija Jagodina

Prvi trening sa novim trenerom

Uprava je brzo reagovala i po pitanju imenovanja novog šefa stručnog štaba, prvenstvo je u toku i vremena za čekanje nije bilo. Odluka je pala na Rašu Pavlovića, poznatijeg kao Kapelo, u pitanju je izuzetan trener koji ima veliko iskustvo i koji će sigurno doprineti boljim rezultatima Kolonije u nastavku prvenstva. 

Prirodan sled događaja, gotovo za svaki klub jesu promene u istom kada dođe do nešto lošijih rezultata, popularna "šok terapija" u većini slučajeva daje rezultate, pa se tome nadaju i u redovima Kolonije.

Pavlović će zvanični debi na klupi upisati u nedelju, 3. septembra kada ekipa Kolonije dočekuje sastav GFK Tabane.

BONUS VIDEO: 

  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading