LUDA ŽURKA U CENTRU BEOGRADA: Srpska prestonica obojena u plavo-bele boje! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.09.2023

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Romantičari" preplavili centar srpske prestonice.

LUDA ŽURKA U CENTRU BEOGRADA: Srpska prestonica obojena u plavo-bele boje! (VIDEO)

Foto: OFK Beograd

Fudbaleri OFK Beograda sjajno su započeli ovosezonsko takmičenje u okviru Prve lige Srbije. Nakon četiri prvenstvena meča, "romantičari" su usamljeni na čelu tabele zabeleživši tri pobede i jedan remi i u ovom momentu na svom kontu imaju deset osvojenih bodova, dva više u odnosu na drugoplasirani OFK Vršac.

Na samom startu takmičarske godine plavo-beli sa Omladinskog stadiona savladali su GFK Slobodu u Užicu rezultatom 2:0, da bi nakon prvog trijumfa na Omladinskom stadionu protiv gornjomilanovačkog Metalca (4:1), ubedljivo slavili i u velikom derbiju na Ubu protiv domaćeg Jedinstva rezultatom 3:0.

Prethodnog vikenda OFK Beograd je u gradskom derbiju protiv novobeogradskog Radničkog remizirao 2:2, ali izgubljena dva boda u navedenom susretu nisu pokvarila veliko slavlje.

Naime, u petak 1. septembra klub sa stare Karaburme je proslavio svoj 112. rođendan. Proslava je upriličena u samom centru srpske prestonice, na Trgu Republike gde su se prvotimci "romantičara" družili sa ljubiteljima fudbala, a istovremeno su najmlađi imali priliku i da se u igri između dva gola, oprobaju sa prvotimcima kluba sa Omladinskog stadiona.

 

 

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, ekipu OFK Beograda u nedelju 3. septembra očekuje još jedan veliki derbi. Plavo-beli gostuju u Leskovcu gde će se na novootvorenom stadionu sastati sa ekipom GFK Dubočice koja j ue prethodne dve takmičarske runde zabeležila isto toliko pobeda, čime su Leskovčani značajno poboljšali svoj položaj na tabeli i istakli kandidaturu u borbi za najviši plasman.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading