POGLED SA VRHA: SASK u derbiju nakon preokreta savladao Palančane i preuzeo lidersku poziciju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.09.2023

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki derbi treće runde ovosezonskog takmičenja doneo je i mnoštvo uzbuđenja.

POGLED SA VRHA: SASK u derbiju nakon preokreta savladao Palančane i preuzeo lidersku poziciju!

Foto: FK SASK Saraorci

Fudbaleri SASK-a iz Saraoraca na startu ovosezonskog takmičenja u okviru Podunavske okružne lige remizirali su u velikom derbiju protiv Jasenice 2017 iz Smederevske Palanke rezultatom 2:2, da bi nakon trijumfa prethodnog vikenda u meču protiv Lunjevca (2:0), dočekali i drugog predstavnika palanačkog fudbala.

Sa druge strane, ekipa Radnika sa Kolonije nakon poraza u Miloševcu od domaće Sloge (0:2) i trijumfa nad Pobedom iz Goloboka rezultatom 3:1, stigli su u Saraorce sa jasnom željom da pozitivnim rezultatom naprave iskorak ka vrhu tabele.

Popularni "kolonijaši" su do rezultatske prednosti stigli u uvodnim trenucima meča kada je mrežu SASK-a zatresao Aleksandar Đurđević. Međutim, nakon vodećeg pogotka domaćin preuzima potpunu terensku inicijativu i golovima Nikole Jovanovića (2), Nikole Stojkovića i Save Jovanovića, ne samo da stižu do trijumfa, već i do ubedljive pobede.

Foto: FK SASK Saraorci

Derbi susret pripao domaćinu

 

- Podunavska okružna liga, 3. kolo:

SASK (Saraorci) - Radnik (Smederevska Palanka) 4:1

U narednoj takmičarskoj rundi, ekipa Radnika će na svom stadinu na Koloniji dočekati Udarnik iz Lozovika, dok će SASK u Ralji igrati protiv Borca 1932.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading