ŠOK: Crveno-beli ostali bez bodova na domaćem terenu! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.09.2023

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I to je moralo jednom da se dogodi.

ŠOK: Crveno-beli ostali bez bodova na domaćem terenu! (VIDEO)

Foto: Youtube.com/printscreen/Prva liga Srbije

Fudbaleri OFK Vršca sjajno su započeli aktuelnu sezonu. U uvodna četiri susreta zabeležili su dve pobede (Kolubara Lazarevac 1:0 i Mladost GAT Novi Sad 2:1) i isto toliko remija (Radnički Sremska Mitrovica 0:0 i Smederevo 1924 1:1) i eventualnim trijumfom na svom Gradskom stadionu, mogli su da na barem 24 časa preuzmu lidersku poziciju u okviru Prve lige Srbije.

U sjajnom raspoloženju domaćin je dočekao duel protiv Inđije Toyo Tires koja je nakon nešto lošijeg starta, vezala dva trijumfa.

Tokom većeg dela susreta domaći sastav je imao blagu terensku inicijativu, ali golova nije bilo sve do 68. minuta susreta.

Igrao se 65. minut kada je na ivici kaznenog prostora domaće ekipe Uroš Miladinović nepropisno zaustavio Dragana Radosavljevića. Fudbaleru Inđije se više od tri minuta ukazivala pomoć, a onda je loptu na nekih 17 metara od gola namestio Lazar Vuković, usledio je sjajan udarac preko živog zida i lopta je završila u gornjem levom uglu golmana Nemanje Andrijanića.

 

 

- Prva liga Srbije, 5. kolo:

OFK Vršac (Vršac) - Inđija Toyo Tires (Inđija) 0:1 (0:0)

Strelac: L. Vuković u 68. minutu za Inđiju Toyo Tires

Stadion: Gradski stadion, Vršac

Sudija: Stefan Jeknić

Žuti kartoni: U. Čejić, R. S. Souza (OFK Vršac); D. Radosavljević, L. Vuković, L. Đorđević (Inđija Toyo Tires)

OFK Vršac (Vršac): Andrijanić, Braunović (Grek), Čejić (Glavinić), Diuf, Kilibarda (Souza), Lazevski, Miladinović (Milivojević), Petrić, Terzić, Tomić, Zoćević.

Inđija Toyo Tires (Inđija): Čupić, Desančić (Grbović), M. Janjić, V. Janjić (Kojić), Kukolj, Maričić (M. Stojanović), Mijailović, Radosavljević (Subotić), S. Stojanović (Đorđević), Vuković, Đoković.

Ovim trijumfom zeleno-beli su se u ovom momentu izjednačili po broju osvojenih bodova sa trenutnim liderom šampionata, OFK Beogradom, ali imaju meč više odigran u odnosu na "romantičare", dok se OFK Vršac sa osam bodova nalazi na trećoj poziciji.

U narednom 6. kolu OFK Vršac će dočekati šabačku Mačvu, dok će na "Toyo Tires Areni" gostovati RFK Grafičaru derbiju kola.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading