SVE JE REŠENO U SAMO SEDAM MINUTA: Veliki derbi okončan podelom bodova - ovakvom ishodu najviše su se obradovali Čačani!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

02.09.2023

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva fudbalska predstava odigrana je na "Švajcariji".

SVE JE REŠENO U SAMO SEDAM MINUTA: Veliki derbi okončan podelom bodova - ovakvom ishodu najviše su se obradovali Čačani!

Foto: FK FAP Priboj

U duelu između nekadašnjeg superligaša, čajetinskog Zlatibora i pretendenta na plasman u prvoligašku konkurenciju ekipe FAP Priboja, viđena je zanimljiva fudbalska predstava u kojoj su prisutni mogli da uživaju.

Obe ekipe su u ovaj susret ušle sa prethodno ostvarenim stoprocentnim učinkom i pobednik današnjeg duela sa pravom bi istakao glavnu kandidaturu za osvajanje šampionskog pehara, bez obzira što je sezona praktično tek startovala.

Od prvog sudijskog zvižduka bilo je jasno i da Čajetinci i Pribojci imaju na umu osvajanje celokupnog plena, ali više od igre u uvodnim minutima imale su popularne "kamiondžije", ali ipak, prvi do gola stiže domaćin.

Igrao se 22. minut kada je domaći sastav organizovao sjajan napad po levom krilu, usledio je centaršut nakon kojeg je Luka Jovanić bukvalno zaplivao kroz vazduh i glavom loptu smestio iza leđa golmana Branka Nikolića.

Foto: youtube.com/printscreen

"Let Luke" Jovanića za vodeći pogodak Zlatiboraca

 

Samo sedam minuta kasnije Plazinić nakon varke ulazi u šesnaesterac domaćina, upućuje centaršut po zemlji, a Veljko Grujić je bez većih problema loptu smestio u mrežu za poravnanje rezultata.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Slavlje "kamiondžija" nakon izjednačujućeg pogotka Grujića

 

Do kraja meča, promene rezultata nije bilo.

- Srpska liga Zapad, 3. kolo:

Zlatibor (Čajetina) - FAP (Priboj) 1:1 (1:1)

Strelci: L. Jovanić u 22. minutu za Zlatibor; V. Grujić u 29. minutu za FAP

Stadion: "Švajcarija"

Sudija: Srđan Dimitrijević (Kragujevac)

Podelu bodova na "Švajcariji" iskoristio je čačanski Borac 1926 koji se nakon pobede nad gornjomilanovačkim Takovom 2:0, osamio na vrhu tabele zapadne grupe srpskoligaškog karavana sa maksimalnih devet osvojenih bodova.

U narednom kolu FAP dočekuje novopazarsku Jošanicu, dok će Zlatibor gostovati na "Parku Pećina" ekipi Budućnosti Krušik 2014 iz Valjeva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading